Brugerdiskussion:Nimbus Film

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Attention yellow.svgVelkommen til den danske Wikipedia, Nimbus Film!
Vi er glade for at have dig her, men...
Enten svarer dit brugernavn til navnet på en virksomhed, organisation eller myndighed, hvilket ikke er i overensstemmelse med vores regler, eller også har vi en mistanke om, at denne konto er oprettet, så flere brugere kan dele den, hvilket ikke er tilladt.


Konti, der har virksomhedsnavne kan give tvivl om, hvorvidt brugeren rent faktisk tegner virksomheden, eller blot er en bruger, der har valgt firmanavnet. Konti, der er delt af flere brugere, er også problematiske. Det kan du/I læse mere om i retningslinjerne for brugerkonti og -navne.

Hvis du bruger kontoen alene, skal du vælge et andet navn. Det gør du ved enten at oprette en ny konto eller ved at anmode om at ændre dit brugernavn. Hvis I er flere, der bruger kontoen, skal vi derfor bede dig/jer om at oprette hver jeres konti og kun bidrage dér. En brugerkonto kan oprettes på denne side.

Hvis formålet med denne konto ikke er at dele den, kan du lægge en kommentar på denne diskussionsside, hvor du gør opmærksom på dette. Det kan gøres ved at trykke på 'nyt emne' øverst på siden eller følge dette link.
Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 27. jan 2012, 16:25 (CET).
Stock post message.svgWikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

 • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
 • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
 • ... en talerstol
 • ... en kampplads eller diskussionsforum
 • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
 • ... et CV-indeks
 • ... en netavis eller blog
 • ... et chatroom
 • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen fra en bruger der glemte at signere beskeden.

Plakater m.v.[rediger kildetekst]

For bl.a. at sikre at du officielt repræsenterer Nimbus Film, har ret til at udgive værkerne under den angivne licens, og at du/I er indforståede med licensen, skal jeg bede dig om at gøre følgende:

 1. Læs licensen grundigt igennem.
 2. Læs Wikipedia:Kilder
 3. Send en erklæring om de ovenstående forhold fra en e-mailadresse tilhørende Nimbus Film til info-daAt sign.svgwikimedia.org

Såfremt en sådan erklæring ikke modtages inden 7 dage, må det antages at værkerne er lagt op i strid med ophavsretten, og de vil derfor blive slettede. --|EPO| COM: 1. feb 2012, 15:56 (CET)

For at få rettet din opmærksomhed med det ovenstående, har jeg nu blokeret dig i 15 minutter. --|EPO| COM: 1. feb 2012, 16:10 (CET)
De filer, du tidligere har lagt op er slettede. Men nu kan jeg se at du begynder at lægge nye filer op. Vil du være venlig at reagere på ovenstående? --|EPO| COM: 16. feb 2012, 11:48 (CET)
Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 2 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.
Da du ikke har reageret på ovenstående henvendelser, ligesom du fortsat lægger filer op, er du blevet blokeret fra videre redigering i 2 timer. Hvis du efter dette fortsætter din praksis vil din blokering blive forlænget til dage og uger. Mvh. --Pixi Uno 16. feb 2012, 14:40 (CET)