Brugerdiskussion:NuclearWarhead

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, NuclearWarhead!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Glenn 28. okt 2006 kl. 12:16 (CEST)


Tak for velkomsten.

P.t. skriver jeg på artiklen om klassisk græsk og en om den skotske krimiserie Taggart.

Planen er at jeg vil skrive artikler om emner inden for den klassiske oldtid, både sproglige, historiske og litterære. Derudover vil jeg også skrive nogle flere artikler om engelske krimier. (skrev NuclearWarhead (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg!)

Liste over artikler du har skrevet på[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svg Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Menupunktet Brugerbidrag i værktøjsmenuen giver en komplet liste over alt hvad du har skrevet ind. Så behøver du ikke en oversigt på din brugerside... Den kan blive ret lang i løbet af et par år! Alternativt kan du tilpasse din overvågningsliste hvis det kun er en oversigt til eget brug. G®iffen 26. nov 2006 kl. 11:55 (CET)


Tak for det lille tip. Jeg kender egentlig også funktionen, og nu er jeg så begyndt at bruge den. Flot boks btw ;) --NuclearWarhead 27. nov 2006 kl. 18:50 (CET)

Boksen er egentlig den der hedder {{husk}}. Jeg har fundet ud af at man blot skal skrive {{husk|Den tekst man vi skrive}}. Så slipper man for det der kopi-klip-klistre. Det skulle bare lige gå "snabt" på det tidspunkt :-) --G®iffen 27. nov 2006 kl. 19:18 (CET)

Kage og Fortjenstmedalje[redigér wikikode]

Et par kager for lang og tro tjeneste. --Lhademmor 10. dec 2006 kl. 22:02 (CET)
Modtag denne medalje fordi du er en god og flink nybegynder. Og fordi jeg måtte låne af din dansk-analyse ;-) --Lhademmor 10. dec 2006 kl. 22:58 (CET)
Her får du en Cicero for den flotte artikel (og for at fylde tomrummet i midten)

Jeg takker meget :D Semesteret er efterhånden ved at være ovre, så nu kan jeg rigtig komme i gang med at lave rav i den på dawiki :P Jeg tror mit projekt enten skal være tv-krimier eller fjerne de røde links fra antik-skabelonen. Forresten, hvordan gik det med stilen? ;) --NuclearWarhead 10. dec 2006 kl. 23:03 (CET)

Du er cool[redigér wikikode]

Cool as a cucumber

Aner intet om, hvad den er eller betyder. Men du har sikkert gjort dig fortjent til den. Ikke mindst set i lyset, at du som nybegynder rodede dig ud i en kamp om nygræsk og oldgræsk - den slags kræver overblik og mod. --|EPO| 10. dec 2006 kl. 23:05 (CET)

Historieportalen[redigér wikikode]

Hej NuclearWarhead

Da jeg de sidste par uger har lavet større ændringer på Portal:Historie og så du havde indsrevet dig som historie interesseret på Wikipedia:Wikipedianere/Interesser ville jeg bare gøre dig opmærksom på den nye projektside omkring portalen. --Broadbeer 18. jan 2007 kl. 18:14 (CET)
..

Vincent-Marie Viénot de Vaublanc[redigér wikikode]

salut, j'ai vu que tu parlais français peux tu traduire s'il de plait cet article en danois car il est un article de qualité en francais merci Aymeric78 1. okt 2007, 16:30 (CEST)

Salut. Oui, je vais traduire cet article, mais je ne sais pas quand je commencerai. Pour le moment je suis en train de traduire l'article Anglais et Allemeand de l'Odyssée d'Homère en Danois, et je ne sais pas quand j'en finirai. --NuclearWarhead 2. okt 2007, 19:06 (CEST)
D'accord. Merci pour ta réponse. Aymeric78 6. okt 2007, 13:22 (CEST)

Julefrokost[redigér wikikode]

Hej NuclearWarhead, Du har for længe siden meldt dig til julefrokosten, som bliver d. 19. januar 2008. For at vi kan vide hvor mange der kommer, og evt. kan få nogen med fra ventelisten, bedes du bekræfte din deltagelse på Skabelon:Wikipedia:Træfplanlægning senest d. 6. januar kl. 20:00. Ved manglende bekræftelse bliver man slettet fra deltagerlisten. -- Danielle 30. dec 2007, 09:35 (CET)

Melidenhed[redigér wikikode]

Hej NuclearWarhead

Man siger intet nyt er godt nyt ;). Men her er da en besked fra mig så du da fik den gule linje øverst oppe. --Broadbeer, Thomas 23. jan 2008, 20:46 (CET)

Hejhej! --Pinnerup 23. jan 2008, 22:15 (CET)

Og en mere.. Tak for sidst - vi må snart holde en julefrokost mere, så vi kan skåle for Den Unævnelige. --|EPO| 23. jan 2008, 22:24 (CET)


Lanterne[redigér wikikode]

Jeg har fundet lidt om lanterne, måske kommer navnet af det lygteagtige udseende. --Villy Fink Isaksen 25. jun 2009, 18:10 (CEST)