Brugerdiskussion:Palnatoke/Automatarkiv 31

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

This Month in GLAM: February 2014[rediger kildetekst]





Headlines
  • France report: National Archives; Sèvres & mass uploads; Wikipedians in the European Parliament
  • Germany report: Claim open culture, again and again
  • India report: National Museum, New Delhi, India (January 2-5, 2014)
  • Netherlands report: Art and Feminism; Wikipedian in Residence; War memorials
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.


The Signpost: 05 March 2014[rediger kildetekst]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Translation notification: Grants:APG/Proposals/2012-2013 round2/Staff summary/Progress report form/Q2[rediger kildetekst]

Hello Palnatoke,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Grants:APG/Proposals/2012-2013 round2/Staff summary/Progress report form/Q2 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


This report is written by FDC Staff and is intended for the FDC, FDC grantees, and the larger movement. It includes a summary table of financial information from this past quarter, and summaries of each entity’s progress report in this past quarter.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 12. mar 2014, 11:41 (CET)

Wikidata weekly summary #101[rediger kildetekst]


The Signpost: 12 March 2014[rediger kildetekst]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Dansk Samling[rediger kildetekst]

Du spør til nutidig relevans og historisk relevans efter 1972. Se deres hjemmeside dksamling.dk - jo, de er i live. Lad nu være med at nedlægge dem, blot fordi du måske har en anden politisk observans. Nej, jeg er ikke medlem. Men Wiki må ikke blive en venstreorienteret kampplads, sådan som vi så det, da Danskernes Parti ikke måtte få en artikel om partiet, som i øvrigt stillede op i flere kommuner og regioner, men artiklen videreleder blot til partiformanden, for partiet må åbenbart ikke tages alvorligt, og Nationaldemokraten.dk som jeg havde skrevet om, blev slettet af venstreorienterede wikipedianere. Det er ikke et leksikon, hvor man kan søge alsidig information om samfundet, som det er, men en boltreplads for venstreorienterede, der har en opfattelse af politisk korrekthed ud fra eget perspektiv, og så er der noget andet, såkaldt højreorienteret, der skal undertrykkes. Efter sletningen af Nationaldemokraten.dk har jeg ikke været så aktiv. Jeg skrinlagde også mine planer om at skrive om kommunisten Tony Hansen, der fik opkaldt Murer Tonys Stræde i Hillerød efter sig. Den havde nok fået lov at blive stående; men nu gider jeg ikke mere, for Wiki bekæmper alsidighed og tenderer til venstredrejning. Du er så gammel i gårde, at du skulle kunne have lagt mærke til det. --Hans Christophersen (diskussion) 18. mar 2014, 11:14 (CET)

Jeg ser situationen anderledes, og hvis du kan finde neutrale kilder, der påstår at Dansk Samling har været relevante i dansk politik de sidste 40 år, så kom endelig med dem. Hvad det politiske spektrum angår, så er WP:BIO jo sådan indrettet, at vi tager til efterretning at det er meget lettere at stille op end faktisk at blive bemærket, og derfor er det ikke nok blot at stille op. --Palnatoke (diskussion) 18. mar 2014, 11:24 (CET)


- Jeg er også kommet til den erkendelse, at Wikipedia er kapret af en sværm af venstreorienterede. Endnu et medie er blevet boltrepladsen for aggresive venstreorienterede, som er så overbeviste om deres egen intellektuelle og moralske overlegenhed, at de føler en guddommelig ret til at undertrykke dem, de ikke er enige med. Det er givetvis ikke en koordineret kapring, men den sædvanlige græshoppeeffekt, hvor en sværm smadrer alt på sin vej, selvom hver enkelt er ganske uskyldig. Jeg oplevede censuren, da jeg redigerede dødstal for nazismen ind. Det gik fint. Men da jeg gjorde det tilsvarende for kommunismen, så var "vogternes råd" klar til at falde over det. Kommunisten skal fremstå renvasket. Undertrykkelse er socialismens kendetegn og den fornægter sig heller ikke i dette medie. Sørgeligt. --lbk (diskussion) 18. mar 2014, 11:24 (CET)

This Month in Education: March 2014[rediger kildetekst]





Headlines

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription.

Prøver igen: Hvad betyder, at en ikke-arkitekt ikke er notabel? Hvad er det for er link, du vil beholde? Mvh Dorte Nielsen

Du havde fjernet linket til Ib Møller, fordi det pegede på en anden Ib Møller end der mentes i artiklen om Vejprisen. Imidlertid er artiklen om den anden Ib Møller nu blevet slettet, så nu har Wikipedia ingen "officiel" opfattelse af hvilken Ib Møller, der menes, hvis man bare søger på Ib Møller - og så kan vi jo lige så godt have et link. --Palnatoke (diskussion) 20. mar 2014, 16:59 (CET)

Hvad mener du med at en ikke-arkitekt er notabel? Hvad er det for et link, du vil beholde? Mvh Dorte Nielsen


Wikidata weekly summary #102[rediger kildetekst]


The Signpost: 19 March 2014[rediger kildetekst]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

The Signpost: 26 March 2014[rediger kildetekst]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia


Wikidata weekly summary #103[rediger kildetekst]


Er det fint, hvis vi holde min sider, men vente for andre personer, eller jeg, at forbedre dem senere? Jeg ved, at jeg vil forbedre Mona the Vampire senere, så hvis du holder ikke nogen sider, vaer så venlig, ikke slette Mona the Vampire. LalalalaSta (diskussion)


IP der laver gentaget hærværk[rediger kildetekst]

Hej, er der mulighed for blokering af IP adressen 93.160.178.206, pågældende person har lavet hærværk 3 gange i træk nu. På forhånd tak --InsaneHacker (diskussion) 31. mar 2014, 14:40 (CEST)

Nevermind, den er blokeret nu. --InsaneHacker (diskussion) 31. mar 2014, 14:41 (CEST)

Kunne jeg få dig til at overveje en checkuser på Bruger:Jan Dahl, hvis artikel om Selskabet af 29. marts (forening) i sin opbygning kunne lede tankerne hen på artiklerne om Ludwig Heidler oprettet af Bruger:Kong amdi I og de IP-adresser, der var knyttet til Heidler-artiklen.

Det er muligt, at det ikke er nok til et usercheck, men det vil jeg overlade til dig at vurdere. Pugilist (diskussion) 3. apr 2014, 14:58 (CEST)