Brugerdiskussion:SimonLarsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg bliver nødt til at bede om en redegørelse for, hvorfor ovenstående billede er licenseret under GFDL. Umiddelbart ligner det almindeligt pressemateriale. --Pred (diskussion) 13. aug 2006 kl. 13:03 (CEST)

Forstår ikke helt. Hvor skal jeg skrive/svare?

Du kan starte med at forklare dig på denne side. --|EPO| 13. aug 2006 kl. 13:57 (CEST)
Ah okay. Jamen jeg ar bange for der er noget jeg har misforstået. Ja, billedet er et pressefoto. Hvis jeg har brudt nogle regler fjerne jeg da billedet med det samme, vil helst ikke lave ulovligheder.
Men nu vi er igang, vil jeg gerne høre om jeg kan få forklaret hurtigt hvad man må, og ikke må.
På deres hjemmeside er der en sektion der hedder "Press" (http://www.darktranquillity.com/press.html), som er billeder beregnet til pressen osv.
Er det så i orden at poste et billede derfra her på siden?
Betingelserne er kort beskrevet på upload-siden: Licensen skal tillade kommerciel brug, uindskrænket kopiering og redigering. Såfremt licensen ikke tillader alle tre betingelser, så kan vi desværre ikke acceptere billedet.
Med pressefotos tillader man jo typisk kommercielt brug og kopiering - men ikke at billedet ændres. Men du kan jo prøve at skrive til bandet og spørge, om de vil frigive billedet under sådan en fri licens - hvis du er heldig svarer de ja. I modsat fald bliver vi nødt til at slette billedet. --|EPO| 13. aug 2006 kl. 18:19 (CEST)
Det vil jeg muligvis gøre. Men indtil da skal billedet jo fjernes. Hvordan gør jeg det?
Og tak for din hjælp forresten. --SimonLarsen 13. aug 2006 kl. 18:22 (CEST)
Det er udelukkende administratorer, der har adgang til at slette billeder og artikler helt. Lige nu er billedet markeret som ophavsretsligt tvivlsomt og vi kan således forsvare at beholde billedet indtil der (forhåbentlig) gives tilladelse til at beholde det. Så indtil videre beholdes billedet, men det er nok bedst, at det dog ikke bruges i en artikel. --|EPO| 13. aug 2006 kl. 18:32 (CEST)
Ville du kontakte bandet med det samme eller misforstod jeg dig bare? --|EPO| 19. aug 2006 kl. 19:33 (CEST)
Nej, det bliver sandsynligvis umuligt at komme i kontakt med dem alligevel. --SimonLarsen 20. aug 2006 kl. 20:49 (CEST)

Du har markeret ovenståede skærmbillede som public domain fordi det udelukkende består af information som er almindelig ejendom og ikke indeholder noget originalt forfatterskab. Denne licens skal kun bruges til meget simple tegninger, der ikke består af mere end et par streger.

Skærmbilleder af software og lignende anvender samme licens som programmet. Dette betyder at skærmbilleder af Power Tab skal udgives under BSD, som vi ikke har nogen skabelon for på dansk Wikipedia. Det har commons:Forside derimod, hvor billedet også kan blive tilgængeligt for alle andre Wikipedia'er. --|EPO| 13. aug 2006 kl. 21:07 (CEST)

Invitation[rediger kildetekst]

Hej SimonLarsen! Jeg har oprettet WikiProjekt Metal og kan se på interesselisten at du har interesse for emnet. Du skal være velkommen til at deltage i projektet, så vi kan få udvidet og forbedret Wikipedias artikler om heavy metal og undergenrer. --Lhademmor 13. jul 2007, 11:19 (CEST)

Hej SimonLarsen. Jeg kan se at du har skrevet dig på deltagerlisten til WikiProjekt Metal, så jeg vil da gerne byde dig velkommen til projektet! Vi har som mål at få udvidet og oprettet gode og troværdige artikler om alle former for metal – fra Black Sabbath til Burzum, fra Motörhead til Morbid Angel. Jeg kan se at du har en god musiksmag. Af de bands du beskriver på din brugerside, er det vist kun artiklen om Death som er temmelig god. Den trænger dog, som beskrevet på projektsiden, til en gennemlæsning. Jeg ved ikke om det ville kunne interessere dig? --Lhademmor 11. nov 2007, 16:21 (CET)

Hej Lhademmor.
Jeg undskylder det sene svar, men jeg har været begravet i lektier de sidste par uger.
Jeg tager gerne et kig på artiklen når jeg får lidt overskud.
Og tak for det store arbejde du gør her på siden. ;) --Simon Larsen 26. nov 2007, 21:51 (CET)

Nyhedsbrev fra WikiProjekt Metal - Januar 2008[rediger kildetekst]