Brugerdiskussion:Thomas Kanto

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Thomas Kanto!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 31. dec 2010, 14:22 (CET)

Forhastede redigeringer[redigér wikikode]

Hey. Det er fint, at du er ivrig efter at opdatere artikler, men dine ændringer i AaB-relaterede artikler holder ikke helt. Zaza, Michael Lumb, Duncan, Kayke osv. er reelt på kontrakt i AaB indtil 1. juli, hvor sæsonen slutter officielt. Desuden passer startopstillingen, du har lavet, heller ikke. Nicolai Larsen har aldrig startet inde for AaB. Du skal huske på, at Wikipedia ikke er til gæt, men udelukkende fakta. :-) --AaB-ern 30. maj 2011, 19:39 (CEST)


Kopiering af tekst på Badmintonklubben abc Aalborg[redigér wikikode]

Hejsa. vær venligst obs på det nedenstående, man må ikke kopiere tekst fra deres hjemmeside. Men du kan bruge deres hjemmeside som kilde, så længe at du opdaterer artiklen med dine egne ord. mvh

Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej Thomas Kanto. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 9. jan 2012, 17:17 (CET)

Tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Pixi Uno (diskussion) 3. sep 2012, 18:07 (CEST)