Brugerdiskussion:Torben Melchior

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Oprydningsarbejde[redigér wikikode]

Der er en del oprydningsarbejde som skal i gang alle de steder hvor du har kastet om dig med løse påstande, som regel uden hold i virkeligheden. Hvis du vil bidrage en anden gang, må du gerne være lidt mere kritisk over for diverse myter. mvh --Rasmus81 30. maj 2007, 23:08 (CEST)

Snedigt hærværk? Adm. tjek af IP-adresse?[redigér wikikode]

Denne brugerkonto har kun været brugt 3.-5. marts 2007. I næsten alle bidrag er der tilføjet udokumenterede, usandsynlige og formentlig usande oplysninger til Wikipedia, men ofte lige akkurat så tilpas plausibelt, at fejlene har fået lov til at stå uantastet hen i kortere eller længere tid – i nogle tilfælde lige indtil jeg fik set kontoens bidrag efter i sømmene. Det er det, man i den engelske Wikipedia kalder "subtle vandalism".

Behjertede redaktører (senest undertegnede) har efterhånden, her næsten tre måneder senere, rettet op på al den skade, denne brugerkonto har gjort i løbet af tre dage. Men da kontoen kun har været brugt i så kort tid, er der en nærliggende risiko for, at den kun er én af en række handskedukker brugt af en vandal, der løbende opretter nye brugerkonti for at undgå at blive blokeret. Derfor vil jeg gerne bede en administrator om at tjekke, hvilken IP-adresse denne brugerkonto er oprettet og anvendt fra, og om der er oprettet andre brugerkonti (med en lige så problematisk adfærd) fra den samme IP-adresse.

Oversigt over problemer i bidrag fra brugerkontoen "Torben Melchior":

Injurier:

Sensationsmageri:

Forvrøvlet, malplaceret psykologisering:

Løse "causerier" og uunderbyggede påstande om sproglige/etniske/religiøse emner:

--Bwiki 31. maj 2007, 00:51 (CEST)

Velkomst fra bruger Fredelige 3. marts 2007[redigér wikikode]

Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Torben Melchior!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen --Fredelige 3. mar 2007 kl. 15:14 (CET)