Chicken

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.

Chicken er en novelle skrevet af Hanne Vibeke-Holst i 1987. Chicken handler om en ung piges liv på 16 år i en svær verden.[1]

Handling[redigér | redigér wikikode]

Hun fortæller om hvordan hendes forældre har været og hvor meget hun har ændret sig. Før i tiden var hun en sød, kærlig pige som gjorde alle de gode ting, men eftertiden har hun ændret sig til en person som er ligeglad med alt og alle. Hun bliver overset både der hjemme og i skolen, indtil hun møder fyren Johnny/Rex, han er den dreng som "bestemmer på skolen. Da rex var mindre blev ham og hans mor banket af hans far, men eftersom han er blevet så stor, har han lært at slå igen. Hun udfordrer Rex, så de kan finde ud af hvem der burde bestemme. Deres aftale er, de skal mødes nede ved bodegaen og sammen tager de så ned til havnen og har duellen.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Sprog og litteraturSpire
Denne artikel om sprog eller litteratur er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.