Christian Lund (skuespiller)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Christian Lund
Personlig information
Født 17. november 1983 (36 år)
Holstebro, DanmarkRediger på Wikidata
Nationalitet DanmarkRediger på Wikidata
Bopæl København
Beskæftigelse Skuespiller og sanger
Aktive år 2009-nu
Roller

Raoul, Grev de Chagny i The Phantom of the Opera

Laurence Roberts i Love It - in Concert
Eksterne henvisninger
Christian Lunds hjemmesideRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.
Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Christian Lund. (Se også artikler, som begynder med Christian Lund)

Christian Lund (født 17. november 1983) er en dansk musicalperformer og skuespiller. Christian Lund blev uddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia i 2008. Han har medvirket i bl.a. Jesus Christ Superstar og The Wild PartyGladsaxe Teater og havde rollen som den unge Frej i den danske opsætning af Abba-musicalen Mamma Mia. På Det Ny Teater har han medvirket i Les Misérables, The Book of Mormon og The Phantom of the Opera, og har på andre teatre bl.a. medvirket i Dirty Dancing, I Love It og Grease. Christian lagde stemme til Prins Hans i Disneys animationsfilm Frost.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Christian Lund kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.