Ciano

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ciano
Født 1986 Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Marc Ciano Marra (født 1986) er en halv-italiensk dansk "reality"-stjerne kendt for dating-serien For lækker til love og Dagens Mand. Han er kendt for at have narret Danmarks befolkning med at skabe sig en semi-falsk identitet. Han vandt i 2014 Et ton cash, og blev 250.000 kr. rigere. Marc Ciano Marra har som bedste skuespiller, vundet et kursus til Københavns Filmskuespiller Skole, for sin rolle i Svend Ploug Johansen kortfilm Selvfed fra 2015.

Ciano-projektet[redigér | redigér wikikode]

I virkeligheden har Ciano været to journaliststuderendes (Nicolai Achton og Kristoffer Eriksen) projekt, der på snedig vis skulle vise hele Danmark, hvor nemt det er at blive stjerne, uden specielle egenskaber og hvor langt man kan komme med at fortælle løgnehistorier til den ellers så seriøse danske presse og dermed skabe sig en berømthed i stil med Sidney Lees.

Blandt andet lykkedes det trioen at udgive en musikvideo med titlen "Tænker på dig", hvor det skulle forstille Ciano lå og dyrkede hed sex med en nøgen Ibi Støving.[1] De fik ham herefter med i Dagens Mand, hvor han gjorde sig særdeles upopulær ved påstå, at pigerne var langt under hans standard, men at han da godt kunne overtales til en god, rød bøf og et glas rødvin, selvom han måtte trækkes med en utiltalende pige.

Projektet skulle kulminere i et klimaks, hvor Ciano skulle narre hele realitykulturen og alle danske medier, når han på live tv i Go' aften Danmark, afslørede sin sande identitet. Eftersom projektet ikke virkede seriøst nok, valgte Ciano at træde fra og færdiggøre sine igangværende reality programmer.

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]