Club de Gimnasia y Esgrima La Plata

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Club de Gimnasia y Esgrima La Plata er en argentinsk fodboldklub fra La Plata, der ligger 50 km syd for Buenos Aires. Klubben har tre gange vundet den Copa Centenario i 1993. Til dagligt spiller klubben i den argentinske liga, og de har hjemme på Juan Carlos Zerrillo med plads til 33.000 tilskuere.

Deres stadion er Juan Carmelo Zerillo Stadion, også kendt som "Forest stadion. Beliggende i nabolaget "mondongo" af byen La Plata og kan tage højde for 33.000 tilskuere. Det har også et sportscenter, børnehave, primære og sekundære skole og en gård på 160 hektar, blandt andre faciliteter.

Fægtning og gymnastik mester var InterMedia opdeling af Baseball 1915 Første Division 1929, og runner Første Division 1924, under amateurism. Mens der i den professionalisme, gymnastik mester var den Centenary Cup 1994 og Second Division 1944 1947 1952; øvrigt var runner Første Division 5 muligheder. Det tager 69 sæsoner i Første Division, som er den ottende største klub ophold i det.

Historie[redigér | redigér wikikode]

((AP | Historie af Club de Gimnasia y Esgrima La Plata))

Grundlagt 3. juni 1887 begyndt Club de Gimnasia y Esgrima La Plata deres sportslige aktiviteter med de to sportsgrene, der udgør dens navn, gymnastik og fægtning. Derefter tilføjede de aktiviteter såsom skydning atletik og cricket med flere. Desuden begyndte at dyrke fodbold, hvilket gennem dens historie blev klubbens største sportslige aktivitet.

Institutionen har ændret sit navn flere gange: fra april til december 1897 blev kaldt "Fægte Klub", fordi fægtning var den eneste aktivitet, der udøvedes på det tidspunkt. Den 17. december 1897 vender tilbage til sit oprindelige navn: "Gymnastik og Fægtning Club". Siden juli 1952 den 30. september 1955 blev kaldt 'Club Gymnastik og Fægtning' af Eva Perón ", fordi byen La Plata blev omdøbt Byen Eva Perón 1952, efter Eva Peróns død. Byen fik sit tidligere navn under regeringen i Revolution Liberator og det samme gjorde også klubben.

Ekstern henvisning[redigér | redigér wikikode]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons har medier relateret til:
Odczyt z laty.svg Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i wikidata.