DEIF A/S

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
DEIF A/S
Eksterne henvisninger
Virksomhedens hjemmeside Rediger på Wikidata
CVR-nummer 15798416 Rediger på Wikidata
OpenCorporates dk/15798416 Rediger på Wikidata

DEIF A/S (Dansk Elektro Instrument Fabrik) er en global leverandør af styrings- og instrumenteringsløsninger. Virksomheden har hovedsæde i Danmark og designer, fremstiller og markedsfører styrings- og instrumenteringsløsninger til brug inden for decentral energiproduktion og aktiviteter på marine- og offshoreområdet.

DEIF blev etableret i 1933 af Erling Foss – søn af den kendte entreprenør Alexander Foss – og hans to partnere. Firmaets hovedbeskæftigelse var at håndsamle og montere elektromagnetiske måleinstrumenter.

I dag ejes og ledes DEIF af grundlæggernes søn, Toke Foss. DEIF’s produkter omfatter nu videnintensive forretningsområder som motor- og generatorstyringer, strømtavleinstrumentering, broinstrumentering, styringer inden for vedvarende energi og vindkraftteknologi.

DEIF har datterselskaber i Norge, Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Brasilien, Indien, Kina, USA, Korea, Mexico og Singapore. [1]

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "DEIF 75år - mod til udvikling". DEIF A/S ISBN 87-90580-24-9. 2008. 
DanskSpire
Denne artikel om et dansk firma eller en virksomhed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.