Danneel Harris

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Danneel Ackles
Danneel Harris Sept. 2011 (cropped).jpg
Danneel Harris (2011)
Personlig information
Andre navn(e) Danneel Harris
Født Elta Danneel Graul
18. marts 1979 (43 år)
Lafayette, Louisiana i USA
Nationalitet Amerikaner
Ægtefælle Jensen Ackles (2010-nu)
Børn Tre
Beskæftigelse Skuespillerinde
Aktive år 1996-nu

Danneel Ackles (født Elta Danneel Graul 18. marts 1979), bedre kendt under sit kunstnernavn Danneel Harris, er en amerikansk skuespillerinde, kendt blandt andet for sin rolle, Rachel Gatina, i tv-serien One Tree Hill og som Kumars ekskæreste i "Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay".

Udvalgt filmografi[redigér | rediger kildetekst]

Tv-serier[redigér | rediger kildetekst]

Privatliv[redigér | rediger kildetekst]

Den 9. november 2009 blev det annonceret, at hun og hendes kæreste igennem tre år, skuespilleren Jensen Ackles – mest kendt som Dean Winchester fra tv-serien Supernatural – var forlovet. Den 15. maj 2010 blev de gift, og Danneel fødte parrets første barn, Justice Jay Ackles, den 30. maj 2013. Den 2. december 2016, fødte hun parrets tvillinger, Zeppelin Bram og Arrow Rhodes, en dreng og en pige.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SkuespillerSpire
Denne amerikanske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi