Dansk Islamisk Råd

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dansk Islamisk Råd er en dansk forening som repræsenterer sunnitiske muslimer i Danmark. Foreningen, som har forbindelser til Det Muslimske Broderskab[1], holder blandt andet til i Hamad Bin Khalifa MoskeenNørrebro, og er medlem af paraplyorganisationen Dansk Muslimsk Union.

Dansk Islamisk Råd har oven på Skuddramaerne i København i februar 2015 fordømt angrebet og i en pressemeddelelse skrevet: "Alt tyder på, at terrorismens hænder har slået til i Danmarks hovedstad København og gået målrettet efter at ramme et kulturarrangement om ytringsfrihed, hvis våben blot har været holdninger, med en kriminel handling, som alle himmelske religioner og verdslige love tager afstand fra".[2]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

DanskSpire
Denne artikel om en dansk forening eller organisation er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Dansk forening eller organisation
Lis.pngDenne artikel om Dansk Islamisk Råd kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) logo, våbenskjold eller lignende.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.