Dark Messiah of Might and Magic

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Acap.svg Indforstået sprog
Denne artikel er skrevet i et meget indforstået sprog. Du kan gøre artiklen bedre ved at omskrive den i et sprog, der er lettere at forstå for folk uden forudgående viden om emnet.
Dark Messiah of Might And Magic
Generelle oplysninger
Udvikler Single player:
Arkane Studios
Floodgate Entertainment

Multiplayer:
Kuju Entertainment
Udgiver Ubisoft
Motor Source
Platforme Windows
Xbox 360
Websted darkmessiahgame.com

Dark Messiah of Might and Magic er et action-computerrollespil i førstepersons-perspektiv fra 2006, udviklet af Arkane Studios og Floodgate Entertainment. Spillet er udgivet af Ubisoft og har også en multiplayer del udviklet af Kuju Entertainment. I 2008 blev det også udgivet til Xbox 360. I spillet styrer man Sareth, der er lærling under magikeren Phenrig, som del af en ekspedition bliver sendt til byen Stonehelm, for at få fat på en magisk artefakt kaldet "The Skull of Shadows", før en gruppe nekromantikere gør.

Gameplay[redigér | redigér wikikode]

Spillet begynder med en tutorial, hvor man henter en krystal og derefter drager man ud for at hente "The Skull of Shadows". Figuren Sareth styres på forskellige måde; som warrior, rogue eller magiker, der alle har traditionelle egenskaber forbundet med professionen.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

computerspil Stub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.