Dialogos

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Diálogos er en frivillig organisation, en NGO der arbejder med at fremme sundhed i fattige lande som Bolivia, Uganda, Nepal og Filippinerne. Målet er at forebygge sygdomme, blandt andet som følge af dårligt arbejdsmiljø. Vi arbejder via seriøse lokale partnere, der er aktive blandt lokalsamfundets græsrødder.

Empowerment af målgruppen er en vigtig del af projekterne. Diálogos udnytter de aktive medlemmers individuelle faglige kompetencer og erfaringer til kvalificering og udvikling af projekterne. Fokusområder for projekterne er samspillet mellem sundhed, arbejdsmiljø og miljø, som fx interkulturel medicin, og sprøjtemidler. Vi er finansieret af danske udviklingsmidler.

Projekter[redigér | redigér wikikode]

Dialogos arbejder med flere projekter i Bolivia, Uganda, Nepal og Filippinerne, hvor de blandt andet arbejder med pesticider, kviksølv og interkultural medicin.

Ekstern henvisning[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Forening eller organisationStub
Denne artikel om en forening eller organisation er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.