Diane B. Snelling

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Diane B. Snelling
Personlige detaljer
Født 18. marts 1952 (69 år)
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Politisk parti Republikaner
Uddannelses­sted Harvard Universitet
Radcliffe College
New York University
Informationen kan være hentet fra Wikidata.

Diane Berkley Snelling (født den 18. marts 1952) er en republikansk delstatspolitiker, som sad i Vermonts senat som repræsentant for Chittenden County.

Diane Berkley Snelling blev første gang medlem af delstatssenatet, da hun i januar 2002 blev udpeget af guvernør Howard Dean til at sidde resten af sin mor, Barbara Snellings valgperiode, da denne valgte at trække sig tilbage. Diane B. Snelling vandt valget i 2002 og blevv siden genvalgt i 2004, 2006, 2008, 2010, 2012 og 2014.

Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
USASpire
Denne artikel om en amerikansk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Politiker
Gilbert Stuart Williamstown Portrait of George Washington.jpgArtiklen om politikeren Diane B. Snelling kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.