Diskussion:ARoS Aarhus Kunstmuseum

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Omdøbning[redigér wikikode]

Ifølge deres egen hjemmeside hedder det ARoS Aarhus Kunstmuseum, så burde vi ikke flytte artiklen til denne titel?

--Christian List 18. apr 2004 kl. 21:00 (CEST)

Udstillingsdatoer?[redigér wikikode]

Bør der være konkrete udstillingsdatoer her? - de skal i givet fald konstant vedligeholdes. Og så er det jo, alt andet lige, en lille reklame ;-) --Kurt L 24. apr 2005 kl. 22:35 (CEST)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Cecil slettede Image:SHL_ARoS_01.jpg: In category [[:category:Unknown as of 21 July 2008|Unknown as of 21 July 2008]]; no source;

-- CommonsTicker 8. aug 2008, 16:22 (CEST)

Tæt på-skabelon[redigér wikikode]

Toxophilus har tilføjet tæt på-skabelonen den 26. november 2014, efter at bruger:ARoS Aarhus Kunstmuseum har bidraget med to mindre og to større redigeringer den 9. og 17. januar 2014. Det fremgår af bruger-historikken, at ARoS selv har tilføjet seks billeder til artiklens galleri og bidraget med forklaringer og uddybninger om bygningen og nogle af kunstnerne repræsenteret på museet. Der er ikke tilknyttet kilder til teksten, men den fremstår valid. Jeg foreslår derfor, at 'Tæt på-skabelonen' fjernes henset til 1) ARoS' begrænsede bidrag, 2) at bidragene fremstår valide, og 3) at ARoS spiller med åbne kort. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 1. jan 2015, 20:58 (CET)

Det er sådan set nogle udmærkede pointer Morten, men jeg kunne godt ønske nogle kilder på de tilføjede påstande. Hvis man kigger i historikken vil man se at det er museet selv, der har tilføjet det, og derfor mener jeg, at udsagnene bør underbygges for at gøre det klart for alle, at det ikke er POV, men at det kan kildeunderbygges. Toxophilus (diskussion) 2. jan 2015, 12:23 (CET)
Ok. Det har du selvfølgelig ret i. Mvh. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 2. jan 2015, 20:30 (CET)
Billederne er formentlig lagt op i forbindelse med et Wikipedia Glam arrangement for midtjyske museer i november, hvor det så vidt jeg ved var under vejledning af erfarne wikipedianere. I så fald er det ikke rimeligt at mistænkeliggøre redigeringerne, men det kunne måske være en anledning til at vi får afklaret problematikken Tætpå/GLAM som der for mig at se er temmelig uklare. - Nico (diskussion) 14. jan 2015, 16:38 (CET)

Det ville da være at forringe teksten at lade en ukyndig skrive den om!77.215.143.98 21. maj 2015, 00:22 (CEST)