Diskussion:Aalborg Universitet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

"Antallet af studerende er nogenlunde jævnt fordelt mellem de tre fakulteter." iflg. Aau's hjemmeside var der 2.857 på hum, 3.637 på samf og 4.675 på tak-nat (http://www.aau.dk/budgetplan/dwh/studerende/bestand.htm). Dette kan vel næppe betegnes som en ligelig fordeling??

God ide men jeg er ikke enig med tallene, jeg har tilføjet dem jeg har fundet samt en kilde --Morten LJ 4. apr 2006 kl. 19:20 (CEST)
Helt okay. tror det kommer an på om man tæller deltidsstuderende m.m. med, hvilket man efter min mening bør gøre, så du får ret.

"Statens Byggeforskningsinstitut fusioneres med Aalborg Universitet i 2007" Sbi.dk. Mon der skal foregå andre fusioner? Nichlas 8. nov 2006 kl. 14:41 (CET)

Foreningen Partiet[redigér wikikode]

Hvad har Foreningen Partiet med Aalborg Universitet at gøre? Henry Berthelsen 3. nov 2008, 11:09 (CET)

"Ekstraokulær" undervisning[redigér wikikode]

Jeg har flyttet nedenstående fra artiklen. Hvis nogen kan finde noget belæg for betydningen af ordet "ekstraokulær" i denne sammenhæng kan de jo forklare det og indsætte afsnittet igen. --Madglad (diskussion) 18. sep 2016, 22:41 (CEST)

Update til afsnit Lokaliteter[redigér wikikode]

I afsnittet Lokaliteter står der en del omkring et nyt campus, der blev bygget i på AAU, som skulle stå færdigt i 2014. Dette burde nok opdateres så det beskriver dette campus. Den listede kilde er desuden død. --Simwir1 (diskussion) 29. jun 2017, 12:33 (CEST)

Du skal bare opdatere, da du jo nok ved noget mere om det. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. jun 2017, 12:39 (CEST)