Diskussion:Aleksej Kosygin

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Aleksej Kosygin er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Huskeliste for Aleksej Kosygin: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Er det ikke let vel hurtigt at vedtage LA på under en time fra den blev nomineret, Morten1997? Jeg ved ikke om der er en egentligt regel mod det, men der er i hvert fald ikke mange, som har haft en chance for at kigge på artiklen. Den ser udmærket ud, så jeg er for så vidt ikke uenig. Blot et spørgsmål vedrørende den meget hurtige godkendelseToxophilus (diskussion) 8. dec 2013, 17:55 (CET)

Jo, det kan man så vidt vel godt diskutere. Når vi begge to vurderer den til LA (det læser jeg ud af din kommentar) begge to, mener jeg ikke, at det at den bliver bekræftet blot en time efter skulle gøre den store forskel. Dog ville jeg ikke stridt imod, hvis der indføres en regel om længere bekræftelsestid. Mvh --Morten1997 (diskussion) 8. dec 2013, 18:27 (CET)