Diskussion:Amino.dk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har fjernet en hel del tekst, som ikke opfylder NPOV kravet, dvs. NPOV=Neutral Point Of View, eller på dansk: Beskrivelsen skal være objektiv. Man kan ikke i et leksikon skrive "brugerne er meget hjælpsomme" eller "det er et godt forum". Dybdahl 4. mar 2006 kl. 09:42 (CET)

Jeg har sat en flyt-markering på artiklen. Der er ingen andre artikler, der linker til artiklen, og det eneste, jeg umiddelbart kunne se, der ville linke til artiklen, ville være Martin Thorborg artiklen, og så kan det jo lige så godt stå i den artikel i stedet for. Dybdahl 4. mar 2006 kl. 09:47 (CET)

Ja, den her er linket (ekstern) fra Iværksætter siden så er ikke nødvendig her. Var den bare at se om man kan? http://www.amino.dk/idealbb/view.asp?topicID=1840
Interessant link, de har vist ikke alt for meget forstand på, hvad wikipedia går ud på. Efter at Palnatoke dømte artiklen her ude, har jeg omstruktureret den, så den optræder mest muligt seriøst, men andre må andre afgøre, om den skal nedlægges, flyttes eller bevares. Husk i øvrigt at signere indlæg i diskussionsforums og at indrykke med kolon. Dybdahl 6. mar 2006 kl. 10:37 (CET)
Jeg synes der kan være en notits og link til amino fra Martin Thorborgs artikel. Vi skal ikke fungere som reklamesøjle for et nystartet projekt. Omvendt er Thorborg en person, hvorom der kan skrives en fyldig artikel. I alle tilfælde burde siden ikke have heddet amino, men amino.dk, da den kun handler om internetsiden. --Anjoe (Anders) 6. mar 2006 kl. 10:57 (CET)
Da jeg har været med til at foreslå artiklen, er jeg overhovedet ikke enig med jer - men det behøver jeg heller ikke være. Artiklen om Amino er ikke lavet som en reklame for Martin Thorborg, men som en information om et fora på nettet, som faktisk har en udmærket funktion. Man kan sagtens skrive i et leksikon i artikel om Amino.dk at "brugerne er meget hjælpsomme"! - men det afhænger jo af, hvilken størrelse sko man går i......og til dig Dybdahl, jeg er da glad for at få at vide, at jeg ikke har ret meget forstand på leksika og Wikipedi - og jeg tror, det er bedst jeg undlader at kommentere din kommentar yderligere. bruger:Jonasvs 11. mar 2006 kl. 19:17 (CET)
Jeg beklager formuleringen, det var ikke min hensigt at nedgøre nogen. Dybdahl 12. mar 2006 kl. 08:43 (CET)
I wikipedia sammenhæng må en reklame siges at være en artikel, som er skrevet med det formål at få folk til at interessere sig for emnet, i stedet for at forklare folk nogle facts om et emne, de allerede er interesseret i, i forvejen. Det er også en reklame, hvis der er et misforhold mellem hvor meget, der er skrevet om et projekt, der søger reklame, og relaterede emner. Hvis du kigger på de første udgaver af artiklen, så synes jeg helt klart, at den opfylder dette kriterie, både fordi den omtaler amino.dk så rosende, og fordi der er brugt markant mere energi på amino.dk end på f.eks. Martin Thorborg. Jeg har omskrevet artiklen på en måde, så den tættest muligt ligger op ad wikipedias retningslinier, hvilket gør det mere sandsynligt at artiklen overlever. Det er dog sådan, at målet med wikipedia er at det skal være et leksikon for folk generelt, og ikke et leksikon for amino fans, og det gælder det om at placere oplysninger på en god måde redaktionelt i forhold til den mere generelle målgruppe. Jeg er derfor enig med Palnatoke og Anjoe om, at det stadigvæk er en reklame. Dybdahl 12. mar 2006 kl. 08:43 (CET)
Jeg har umiddelbart flyttet artiklen fra "Amino" til "Amino.dk" jf. Anjoes bemærkninger. Jeg har desuden fjernet nogle tekster, som enten var redundante eller irrelevante i henhold til wikipedia, samt tilføjet en ny overskrift. Dybdahl 12. mar 2006 kl. 08:50 (CET)

Bør Amino ikke være enten en flertydig side eller henvise til aminosyre, som jeg vil tro væsentligt flere leder efter.Toxophilus (diskussion) 19. jul 2013, 00:19 (CEST)