Diskussion:Analsex

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Exquisite-folder html.png
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.

De nævnte "sociale aspekter" er ret usandsynlige. -Dyrker chimpanser analsex?? Prostata er en kirtel..Det er nok nærmere 2% der er homoseksuelle. (skrev Biolog (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

=> Der lader til at være seriøs underbygning af påstanden ang. prævalens af homoseksuelle samt analsex i dyreriget. Er det ikke fair at lade det stå, som det er? Prostatahenvisningen er hermed rettet. Lindblad 04:44, 23. maj 2007 (CEST)

Om end jeg synes, det er fantastisk med en revision af materialet til noget læsevenligt, forståeligt, værdineutralt og præcist, synes jeg det er enormt synd, at man i processen fjerner samtlige links - er det ikke netop her, wikipedia har sin styrke i forhold til papirmediet?!? --Lindblad 19:01, 24. maj 2007 (CEST)

Neutralitet? Referencer? Nej, det er der ikke meget af. Det påstås at analt samleje fører til sivende afføring - referencer? Den eneste videnskabelige undersøgelse af dette, som jeg har læst, viser, at dette ikke er tilfældet. Afsnittet om analsex og evolution er ligeledes uden referencer, så det er måske "original research." Jeg er nu tilbøjelig til at kalde det noget sludder.(skrev 87.51.224.83 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen mangler i den grad kilder og refferencer. Jeg er meget enig i den manglede seriøsitet i mange af 'konstateringerne'.(skrev 93.167.81.119 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg må desværre medgive at især afsnittet om evolution og analsex alene er spekulation, og mest bare udbreder fejlagtige opfattelser af evolution, og jeg kunne tænke mig at slette dette afsnit helt EDIT: med informationer om prostata og g-punkt mv der ikke omhandler evolution, videreført i artiklen i anden form. SorenOlin [ talk to me ] 15. nov 2011, 12:01 (CET)
Afsnittet om evolution og analsex er hermed slettet MIS (diskussion) 26. jul 2013, 03:38 (CEST)
Hvad var der galt med det nuværende? det skulle sådan set bare slås op. TherasTaneel (diskussion) 26. jul 2013, 03:49 (CEST)
Der er det galt at der ikke er nogen umiddelbar sammenhæng mellem analsex og evolution. Observationer af analsex blandt et stort antal dyrearter handler om debatten om naturligheden ved analsex, ikke evolution. Der fremført et argument af modstandere af evolution om homoseksualitet fra et evolutions perspektiv, men det er om homoseksualitet ikke analsex. Bruce Bagemihl's Animal Homosexuality and Natural Diversity viser blot at homoseksualitet ikke strider mod evolution, og at det ligefrem kan være en evolutionær fordel, bl.a. set i socialt perspektiv, den tekst jeg fjernede "Det er foreslået at analsex skulle være opstået som en del" handler om analsex evolutionære oprindelse, hvilket ikker er hvad Bruce Bagemihl siger. MIS (diskussion) 26. jul 2013, 06:09 (CEST)
Ah, enig. TherasTaneel (diskussion) 26. jul 2013, 06:12 (CEST)