Diskussion:Anna Brønsted

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Anna Brønsted

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Altaïr indsatte {{notabilitet}} på artiklen 12. januar 2012. Lad os tage diskussionen her.

  • Slet Det ser ikke ud til, at hun har opnået det helt store. Kan ikke finde så meget på hende eller bandet. --Rasmusbyg 14. feb 2012, 07:16 (CET)
  • - Anna Brønsted er efter artiklen sanger i bandet Our Broken Garden, og har tilsyneladende ikke udgivet under eget navn eller i andre sammenhænge. Tilsyneladende er Brønsted dog en væsentlig del af Our Broken Garden, og i denne anmeldelse identificeres bandet nærmest med hende, og noget tyder på, at Our Broken Garden 'er' Anna Brønsted. Der er lidt at finde om OBG, der har udgivet CD'ere på en engelsk pladeselskab Bella Union, men præcist hvad det er for et pladeselskab, er ikke lige til at gennemskue. Udover førnævnte link er OBG's album Golden Sea blevet anmeldt på BBC.co.uk hér, så helt ukendte er de ikke i England. Der er flere anmeldelser af udgivelser af OBG hér og hér. Der er svært at vurdere, om det er et notabelt projekt, men der er en del udgivelser, og hvis BBC gider anmelde udgivelserne, er Anna Brønsted i hvert fald en del længere end mange af de bands, der normalt slettes grundet manglende notabilitet. På den baggrund hælder jeg nærmest til at lade tvivlen komme hende til gode. Derfor et lille Behold. Men artiklen må gerne strammes lidt op. Pugilist 17. feb 2012, 15:53 (CET)
  • Spørgsmål - Ville det ikke være mere rimeligt at oprette "Our Broken Garden" (hvis de har notabilitet) og så indskrive teksten heri som en af flere medvirkende? --Rmir2 18. feb 2012, 12:57 (CET)
  • Slet - Ligenu er der ihvertfald intet der tyder på at bandet har notabilitet i mine øjne. Jeg har ikke ændret mening siden, og der er desuden ikke sket noget siden jeg markerede artiklen med notabilitet. Derfor bør artiklen om hende stadig slettes, og "Our Borken Garden" bør ikke oprettes. Dette er jo ikke Danmarks Wikipedia, men Wikipedia på dansk. --Altaïr Ibn-La'Ahad 19. feb 2012, 12:26 (CET)
  • Slet - Medmindre gruppens notabilitet kan godtgøres. --Rmir2 19. feb 2012, 15:09 (CET)
Konklusion:
Størst opbakning for sletning. Artiklen slettes. --Rasmusbyg 20. feb 2012, 10:20 (CET)