Diskussion:Antarktisk krill

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Antarktisk krill er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Antarktisk krill har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 51, 2017.

Stock post message.svg Huskeliste for Antarktisk krill: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Der er visse afsnit som beskriver træk som er fælles for alle krill-arter, og da artiklen indeholder meget mere om krill generelt end krill, vil jeg foreslå at den flyttes til krill og at det begrænsede eksisterende indhold der indarbejdes i denne artikel. Byrial 22. jun 2005 kl. 00:09 (CEST)

Jeg vil kikke på det. Er det ok jeg oversætter det sidste til denne side inden dele af indholdet holder flyttedag? Ellers er jeg bange for jeg løber sur i hvor jeg er nået til. Mvh Malene Thyssen 22. jun 2005 kl. 00:54 (CEST)