Wikipedia:WikiProjekt Zoologi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
People icon.svgDenne side beskriver et projekt på Wikipedia.
Projekterne på Wikipedia har til formål at samle og koordinere forbedringen eller oprettelsen af artikler inden for et bestemt område. Eventuelle diskussioner vedrørende projektet henvises til sidens diskussion.

WikiProjekt Zoologi er et WikiProjekt med det formål at opbygge en omfattende og detaljeret guide til Zoologi på Wikipedia.

Dette WikiProjekt forsøger at definere standarder for artikler om alt der handler om dyr. Det vil blandt andet sige videnskabelige pattedyr, krybdyr, padder, insekter, fisk og fugle.

Ydermere arbejdes der på at forbedre Portal:Zoologi


Mål[rediger kildetekst]

  • At standardisere zoologiartiklerne på Wikipedia.
  • At forbedre Wikipedias dækning af både omtalen af de enkelte arter og på tværs af arter.
  • At tjene som et centralt sted for diskussion af spørgsmål som relaterer sig til Wikipedias zoologiartikler.

Kvalitet[rediger kildetekst]

Zoologi-artikler
FA FA 0
GA GA 1
Lovende artikel LA 8
B 9
Start 94
Stub 229
Liste 5
Ikke-vurderede 2
Total 343
Rediger

Vurdering af artikler[rediger kildetekst]

Vi vurderer artikler efter kvalitet ved hjælp af Zoologiartikler efter kvalitet-skalaen (baseret på denne). Når artikler er blevet vurderede vil de blive blive placeret i Kategori:Zoologi-artikler efter kvalitet. For at vurdere en artikel skal du tilføje den følgende linje til {{WPZoologi}} på artiklens diskussionsside:

|klasse=[X]

hvor:

  • [X] = Stub, Start, B, LA, GA eller FA

F.eks. således: {{ WPZoologi | klasse=B }} Hvis du vil hjælpe til kan du kigge Kategori:Zoologi og Kategori:Ikke-vurderede zoologi-artikler efter for dem der ikke er blevet vurderede.

Relaterede[rediger kildetekst]

  • {{WPZoologi}} benyttes til at registrere artikler som relaterer til WikiProjekt Zoologi og placeres på artiklens diskussionsside - {{WPZoologi}} fremkalder:
Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Deltagere[rediger kildetekst]

Se også[rediger kildetekst]