Diskussion:Aquitanien

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sammenskrvning[rediger kildetekst]

De to artikler Aquitaine og Aquitanien omhandler den samme franske region. Vi bør kun have ét opslag med navnet. Det franske navn er Aquitaine. Google opslag på dansk giver Aquitaine: 286, Aquitanien: 220. DSD: benytter opslaget Aquitaine. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. jul 2015, 10:40 (CEST)

PS: Hvis denne artikel ikke skal skrives ind i Aquitaine bør den skrives ind i Gallia Aquitania, som var den romerske provins. Artiklen er nu ihvertfald et misfoster mellem romerrigets provins og det nuværende Aquitaine. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. jul 2015, 10:43 (CEST)

Sammenskrivningsforslag: Aquitanien skrives ind i

Fra Brugerdiskussion:Amjaabc:

Jeg har indsat sammenskrivningsforslag på de to artikler, Aquitaine & Aquitanien, men kan ikke finde ud af hvordan jeg sætter dem ind på WP:SSKRIV, vil du hjælpe med det? Se evt. Diskussion:Aquitanien for yderligere information. mvh Per (PerV) (diskussion) 29. jul 2015, 20:24 (CEST)

Hvis Aquitanien ikke skrives ind i Aquitaine bør artiklen skrives ind i Gallia Aquitania, som er en artikel om den romerske provins. Artiklen Aquitanien er nu et misfoster mellem romerrigets provins og det nuværende Aquitaine. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. jul 2015, 10:43 (CEST)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv - Som PerV foreslår. Man kan også se, at iw-mæssigt linker Aquitanien kun til to andre sprog, og i begge tilfælde er der tale om historie-afsnit i parallellerne til Aquitaine. Det må være vores endelige løsning. Til gengæld kan artiklen om den romerske provins fint bevares, og så bør der naturligvis ryddes passende op i de to artikler. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. jul 2015, 22:21 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Jeg synes også vi bør bevare Gallia Aquitania som romersk provins, evt. med flytning af dele af Aquitanien til artiklen om provinsen. mvh Per (PerV) (diskussion) 29. jul 2015, 22:26 (CEST)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv --Honymand (diskussion) 16. apr 2016, 08:54 (CEST)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv --Weblars (diskussion) 4. maj 2016, 10:39 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Aquitanien er nu skrevet ind i Aquitaine.--Weblars (diskussion) 15. maj 2016, 17:48 (CEST)