Diskussion:Artur Balder

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Digon3 slettede Image:Artur_Balders_The_Annunciation(270x325cms).jpg: copyvio, see Commons:Deletion requests/Image:Artur Balders The Annunciation(270x325cms).jpg;

-- CommonsTicker 3. okt 2007, 20:16 (CEST)

Henvisningskaos[rediger kildetekst]

Denne artikel indeholder efter de seneste tilføjelser ikke mindre end 18 eksterne henvisninger af alle slags. Det er helt ude af proportioner efter min mening, især når manden ikke engang er oversat til dansk. En eller anden bør rydde op i dette kaos! --Arne (Amjaabc) 28. nov 2007, 10:56 (CET)

Sletteforslag[rediger kildetekst]

Flyttet begrundelsen til "sletteforslagssiden" nedenfor --MGA73 7. okt 2008, 19:58 (CEST)

Sletningsforslag: Artur Balder

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen Artur Balder er foreslået slettet. Jeg har klippe-klistret teksten ind fra diskussionssiden:

Jeg har lidt svært ved at se, hvad der skulle begrunde at artiklen skulle være oprettet af en "tætpå". Jeg savner derfor en uddybet begrundelse inden jeg kan støtte sletningen med den begrundelse. --MGA73 5. okt 2008, 18:50 (CEST)

Jeg forstår heller ikke helt, hvad der er så pokkers uneutralt ved artiklen?--Brandsen 6. okt 2008, 22:13 (CEST)
Som jeg skrev i historikke: "synes at være oprettet som led i en markedsføringskampagne"; så mange sprogudgaver kommer ikke af sig selv om en ukendt forfatter. Antallet af eksterne henvisninger tyder også derpå, samt at den oprindelige udgave af artiklen var helt hjælpeløs (maskinoversættelse?). Jeg har ikke udtalt bekymring om artiklens neutralitet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. okt 2008, 22:23 (CEST)
Efter - igen - at have forsket lidt i andre sprogudgaver, falder flere ting i øjnene: 1) oprettelserne i de tilfældige artikler jeg kiggede på, er sket mellem medio juli og medio august, 2) flere sprogudgavers oprindelige udgave af artiklen kalder forfatteren brite (fx finsk, fransk og kroatisk), 3) den danske artikel indeholdt "Rowling" og "forfatterinde", 4) opretteren på de fleste sprog jeg kiggede på, har kun bidraget til emner vedr. forfatteren. Min konklussion er at den oprindelige artikeltekst er kopieret og tilpasset fra de forskellige artikler om J.K. Rowling, af nogen der tydeligvis ikke behersker de pågældende sprog godt nok til fx at opfange "forfatterinde"-fejlen på dansk (på trods af brugernavnet, der klinger dansk). Det lugter langt væk af at nogen forsøger at skabe interesse for forfatteren på flere sprog, i håbet om at udenlandske forlag vil udgive bøgerne, den angivelige popularitet taget i betragtning. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. okt 2008, 22:55 (CEST)

Jeg har rettet skabelonen til notabilitet, idet spørgsmålet er, om personen har relevans, eller om artiklen er oprettet som led i et reklamefremstød. Kaare har henvist til de første par versioner, hvor sproget vidnede om, at personen vist ikke kendte sproget godt nok. Dette tyder på, at det er en udlænding, der har opretet artiklen. Dertil kommer, at mange af artiklerne på de forskellige landes wiki'er er oprettet samtidig. Dette taler for et reklamefremstød. --MGA73 6. okt 2008, 22:52 (CEST)

  • Neutral - jeg synes, at der er mange links og ingen af dem på engelsk eller dansk. Jeg kender ikke personen eller velkommendes bøger. Jeg synes dog at sproget (bortset fra de mange links) virker ok. --MGA73 6. okt 2008, 22:52 (CEST)
Kaare har uddybet argumenterne og han har en stærk sag. Det lugter af markedsføring. Hvis ingen kan finde noget "notabelt" at sige fra danske eller engelske kilder, så er jeg enig i sletning. --MGA73 7. okt 2008, 20:01 (CEST)

New Translation[rediger kildetekst]

The present article is a new translation. The article was accepted in many wikipedias because of the actual great number of references, a part of which are included in the new Danish translation provided today. --Lolox76 (diskussion) 13. mar 2013, 01:30 (CET)

Nei!! Jeg vil ikke være alibi for Lolox76' nye spammingskampanje (sjekk nye versjoner sist uke og toolserver om Lolox76 sine bidrag). Les mer her: no:Wikipedia:Sletting/Artur Balder. Mvh --Morten Haugen (diskussion) 17. mar 2013, 15:03 (CET)