Diskussion:Atlantis - Det forsvundne rige

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Atlantis - Det forsvundne rige er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Stock post message.svg Huskeliste for Atlantis - Det forsvundne rige: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Nominering til LA[redigér wikikode]

Jeg vil mene, at antallet af røde links skal nedbringes - navnlig i indledningen. Artiklen kunne også godt bruge et sprogret og et af billederne, der er indsat, kan ikke vises. Flere steder kunne man snildt indkaste nogle wikilinks, f.eks. i beskrivelsen af handlingen. Toxophilus (diskussion) 29. sep 2013, 19:27 (CEST)

Jeg har fjernet billedet med den brudte henvisning og har rettet fodnotefejl, kan se at der er blevet fortaget en smule sprogret. Personligt synes jeg ikke man skal ligge så så meget vægt på antallet af røde links, men ved ikke om det bare er mig? Skrevet af Allan Nielsen - Bruger:Tjalland 6. okt 2013, 00:00 (CEST)

Jeg er enig i, at røde links i sig selv ikke bør begrunde et LA-afslag. Der er adskillige fremragende artikler med røde links. Det afgørende må være, om de røde links er centrale for at forstå artiklen. I det indledende afsnit er der mange røde links, men det er primært om amerikanske skuespillere, der åbenbart ikke er kendte nok i DK til endnu at have fået en artikel på dansk Wikipedia. Disse røde links kan jeg derfor leve med - i hvert fald ifm. LA. Afsnittet 'Handling' er dog helt blottet for wikilinks - og det bør det have. Jeg er enig med Toxophilus i, at artiklen helt generelt godt kunne bruge et sprogret. Der er mange steder, hvor der simpelthen mangler et ord eller lignende, og oftest er det meningsforstyrrende. --Morten Haagensen (diskussion) 6. okt 2013, 00:13 (CEST)

Ja det er selfølgelig rigtigt at sprogkvaliteten skal være bedre, jeg rettede også en del som var direkte indsat fra engelsk af en anden bruger og vil gerne indrømme at noget måske gik lige stærkt nok, da jeg personligt mener at sådant noget skal rettes op på hurtigst muligt, men jeg synes også det er kanon at du går ind og læser korrektur på artiklen. Jeg har lige været inde og indsætte link til handlingsafsnittet til de ord som jeg mener kunne være relevante, men hvis I andre føler at der mangler nogle links, så indsætte i bare nogle flere. Skrevet af Allan Nielsen - Bruger:Tjalland 6. okt 2013, 01:19 (CEST)