Diskussion:Attentatet mod Charlie Hebdo 2015

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Opstramning[redigér wikikode]

Nu, hvor det umiddelbare drama er overstået, er der behov for opstramning og sammenskrivning af afsnit. Hele afsnittet "mistænkte" er malplaceret, idet de to er erklæret som gerningsmænd af myndighederne- og i øvrigt blevet dræbt. Den tredje (18-årige) er der tilsyneladende ikke beviser mod, hvorimod gerningsmanden til den anden gidseltagning er både identificeret og dræbt.--Ramloser (diskussion) 10. jan 2015, 01:23 (CET)

Jeg oversatte en del af den engelske wp-artikel, der er overskriften stadig "Suspects". Hvad vil du foreslå, at afsnittet kaldes i stedet? Gerningsmænd måske? Ja, det virker ikke som om den 18-årige har noget med sagen at gøre, bør man slette det som står om ham? EileenSanda (diskussion) 10. jan 2015, 01:29 (CET)
Jeg vil gerne prøve at skrive noget sammen, men det er for sent for i dag. "Gerningsmænd" er i alt fald bedre, især da en af dem ifølge DR har tilstået sin andel, mens en anden siger, at han ikke har dræbt nogen, men hævnet profeten (DR breaking News). Min bemærkning er ikke ment som en kritik af dig og andre, der har arbejdet energisk på sagen løbende, men blot en reminder om, at nogle af de oplysninger, der er løbet ind, måske ikke længere er relevante, sådan som det hele har udviklet sig.--Ramloser (diskussion) 10. jan 2015, 01:36 (CET)
Ja, det er helt ok, at du kommer med forslag til ændringer. Jeg fulgte med i dag og opdaterede, men har ikke fået alt det sidste med, der bliver jo ved med at dukke nye oplysinger op. Jeg har sat nogle flere underoverskrifter ind og har ændret Mistænkte til Gerningsmænd, dvs. jeg lavede en ny hovedoverskrift "Ofre og gerningsmænd" og derefter underoverskrifterne "Ofre i Charlie Hebdo attentatet" og "Gerningsmænd og mistænkte i Charlie Hebdo attentatet". Du kan ændre det igen, hvis du synes det er for meget eller forkert. EileenSanda (diskussion) 10. jan 2015, 02:14 (CET)
Jeg kvitterer med en stor kompliment for et fint arbejde med at strukturere artiklen og rette den til i fht. de nyeste oplysninger. Det er blevet meget mere klart og overskueligt.--Ramloser (diskussion) 10. jan 2015, 09:22 (CET)