Diskussion:Augusta af Hessen-Kassel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Navnesøster[redigér wikikode]

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at der også findes en anden Augusta af Hessen-Kassel, en faster til hende der er fremstillet i denne artikel, se f.eks. en:Princess Augusta of Hesse-Cassel (otte sprogs wikipedia'er har artikler om hende). Jeg ved ikke, om det nødvendiggør en flytning, men man bør nok i hvert fald være opmærksom på det. Så vidt, jeg kan se, er alle links til denne artikel retvisende, men der findes dog også artikler, der nævner den anden Augusta, f.eks. artiklen om hendes far: Frederik 3. af Hessen-Kassel.--Nikolaj 3. apr 2010, 10:34 (CEST)

Det vil give mening at sætte fødsels- og dødsår i parentes og lade artiklen uden parentes omhandle flertydigheden. --Palnatoke 3. apr 2010, 10:38 (CEST)