Diskussion:Bangladesh

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Sædvanligvis Bangladesh.
Sebastjan


Hej

Jeg er relativ dårlig til det her Wikipedia-noget, men det er sådan, at jeg er igang med at skrive en opgave om Bangladesh... Og jeg vil altså lige korrigere, at over halvdelen af befolkningen ligger IKKE under fattigdomsgræsen. Det er omkring 47,xx% som gør det, men vær venlig at tjække det igennem, tak ;)

-Nooben

Nesari tallerkenen[redigér wikikode]

Drejer det sig virkelig om en tallerken? Det ligner undersættelse. Jeg har ikke kunnet finde noget om den. --Klausok (diskussion) 16. maj 2019, 10:10 (CEST)

Jeg kan heller ikke umiddelbart finde en klar forklaring her (fx et billede), men på den anden side kunne det vel godt være en tallerken. Under alle omstændigheder må der være tale om et arkæologisk fund. Desværre er referencen ikke tilgængelig, så det er ikke muligt at blive klogere den vej. "Plate" (fra en-wiki) kan jo bl.a. oversættes til "tallerken", men det kan også betyde "plade", evt. "plakette". Måske er det bedst at bruge ordet "plade" her, med mindre der kan findes bedre informationer. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. maj 2019, 12:24 (CEST)