Diskussion:Bernd og Reiner Methe

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Handball pictogram Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Håndbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af håndboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

FD eller Defaultsort[rediger kildetekst]

@Steenth: Jeg kan i almindelighed godt forstå, at man ikke bør bruge FD, når der er tale om mere end én person pga. årstallene, men her er der det særlige forhold, at der er tale om tvillinger, der blev dræbt ved den samme ulykke, og derfor er de født og død samme år; den kategori-oplysning er forsvundet ved skiftet fra FD til Defaultsort. Skulle vi derfor ikke undtagelsesvis bruge FD? —Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. jan 2020, 16:47 (CET)

Jeg foreslår i stedet at der oprettes omdirigeringer fra de to enkelte personer (det bør gøres under alle omstændigheder), og at omdirigeringerne får FD-kategorierne. Så bibeholder vi princippet at FD er forbeholdt personer og ikke grupper af personer. Omdirigeringerne bør også linkes til Wikidata/andre Wikipediaer med særskilte artikler. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 16. jan 2020, 16:59 (CET)
PS. Jeg kan se at Bernd Methe (Q37943830) og Reiner Methe (Q37943850) ikke nu har forbindelse til nogen Wikipediaer, men det ændrer ikke det principielle. Det giver røde lys når noget som ikke er ét menneske, er markeret som født eller død. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 16. jan 2020, 17:09 (CET)
God ide med FD på omdirigeringerne, som jeg ikke havde tænkt på. De er nu oprettet. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. jan 2020, 17:20 (CET)
@Amjaabc: Efter at der er kommet sporingskategorier på {{FD}}, hvor indholdet brugt af FD tjekkes imod wikidata, så er blevet et problem med ikke personer med skabelon, som bruger den skabelon. Jeg gerne på et tidspunkt i bund med et par af kategorier, hvor Wikidata mangler fødsels- og dødsdato, samt køn... --Steen Th (diskussion) 16. jan 2020, 21:17 (CET)