Diskussion:Bitterfissen Bethany

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Bruger:Rmir2 har påsat {{notabilitet}} på denne artikel. Hvorfor? Personen er den mest omtalte blogger i landet i mange år. Hvis man åbner en avis, vil man opdage en massiv omtale. --Pixi Uno (diskussion) 19. mar 2012, 17:08 (CET)

Undres også; Mener at skabelonen er malplaceret, og artiklen notabel. - Nico (diskussion) 19. mar 2012, 17:19 (CET)
Overdreven brug af latrinære udtryk og uforskammetheder kan efter min opfattelse aldrig kvalificere til "notabilitet". Det synes mig som om, at Pixi Uno og Nico her forveksler begreberne "kendt" og "notabel". Det er muligt, at "Bitterfissen Bethany" kan være et emne for underlødig presse, men ikke for et seriøst opslagsværk. Vi kan formentlig oprette uendeligt mange artikler om folk - kendte eller anonyme - der ikke har lært almindelig høflighed og som benytter enhver lejlighed til at vise dette. Så jeg fastholder mit standpunkt: ikke notabel. hilsen --Rmir2 (diskussion) 19. mar 2012, 18:31 (CET)
At kalde en lederskribent fra Berlingske og adskillige journalister fra Politiken for underlødige, kan vist kaldes for en stramning... ja, måske ligefrem underlødig. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 19. mar 2012, 18:41 (CET)
Jeg vil nødig afspore debatten, så derfor blot denne forklarende bemærkning til Pixi Uno: for en snes år siden ville jeg have været enig med dig i min kritik af de nævnte aviser. Desværre er kvalitetsniveauet i begge siden da raslet ned i en grad, der kun kan få folk med sans for god journalistik til at græmme sig. Men det er nu et sidespring i forhold til emnet, så jeg foreslår, at vi holder os til sagens kerne: bliver man "notabel" af at blive kendt for tilsvining af andre mennesker med lokumssprog? Jeg har tidligere i anden sammenhæng tilkendegivet, at det mener jeg ikke, og jeg har ikke ændret holdning (med skam at melde). --Rmir2 (diskussion) 19. mar 2012, 19:13 (CET)
Debatten har, pga. af reaktionerne, været væsentlig i afsøgningen af grænserne for personrelaterede diskussioner; - derfor har artiklen relevans der går ud over de konkrete personangreb. - Nico (diskussion) 20. mar 2012, 07:49 (CET)