Bitterfissen Bethany

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Bitterfissen Bethany
Født Jeanett Veronica Hindberg
5. december 1972 (47 år)
Nationalitet Danmark Dansker
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Kontorassistent
Kendt for Blogger
Eksterne henvisninger
bitterfissen-bethany.dk

Bitterfissen Bethany, egl. Jeanett Veronica Hindberg (født 5. december 1972) er en dansk blogger, der i efteråret 2011 blev kendt for sin skarpe tone i debatten. Om Anne Sophia Hermansens blog "En karrierekvindes bekendelser" skrev Bitterfissen således "Bekendelser mit åbne numsehul! Hun bekender ikke en skid, men bruger tiden på at polere sit image som selvstændig karrierekvinde, hvilket ikke ligefrem kan associeres til hendes flirtende jeg-boller-mig-gerne-til-toppen-attitude, som hendes facebooksamtaler stinker af".[1]

Kombinationen af skarphed og anonymitet har fået flere til at gætte på bloggerens identitet, men selv ikke en dusør på 100$ fik navnet frem.[2] Der blev blandt andet gættet på at Ditte Okman, Michael Jeppesen eller Jim Lyngvild skulle stå bag Bitterfissen Bethany, men også flere mindre kendte er blevet foreslået.[2] I november 2011 kunne en blogger ved navn Frederik Trovatten, afsløre Bitterfissens identitet ved hjælp af et domæneopslag og en slettet Twitter-profil. Disse kilder ledte til navnet Jeanett Veronica Hindberg. 19. marts 2012 kunne metroXpress bekræfte navnet og havde et interview med hende. Hun er kontorassistent med bopæl i Farum.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Bibliografi[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Vista-kdmconfig.pngArtiklen om Bitterfissen Bethany kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.