Diskussion:Blue Front

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Sletningsforslag: Blue Front

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Blue Front? Læs artiklen og brug Casuals som supplement til at danne en mening. --Pusleogpixi 26. okt 2009, 00:28 (CET)

 • Symbol delete vote.svg Slet - Hvad skal den på Wikipedia? --Pusleogpixi 26. okt 2009, 00:28 (CET)Symbol keep vote.svg Behold --Pusleogpixi 9. nov 2009, 15:32 (CET)
 • Symbol delete vote.svg Slet --Broadbeer 26. okt 2009, 02:38 (CET)
 • Symbol delete vote.svg Slet mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 26. okt 2009, 05:36 (CET)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar Vil I ikke godt angive grund og lade være med at stemme? Nillerdk 26. okt 2009, 14:39 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold De gutter er åbenbart hjernedøde nok til at tiltrække medieinteresse og de har været det siden 1992. Det giver encyklopædisk relevans. [1]

[2]. Nillerdk 26. okt 2009, 14:39 (CET)

 • Symbol keep vote.svg Behold - Artiklerne om de forskellige hooligangruperinger er oftest temmelig dårligt skrevet, og er meget ofte tilsyneladende skrevet af medlemmer af de enkelte gruperinger. Det ændrer imidlertid ikke ved, at Wikipedia efter min opfattelse selvklart bør have plads til artikler om disse mærkværdige fænomener. Som Nillerdk's links viser, så bliver de forskellige grupper faktisk nævnt i andre medier. Hvad er der galt i, at dansk Wikipedia indeholder en beskrivelse af de enkelte grupper ? Det ville endda være fremragende, hvis det var på Wikipedia, at man kunne finde den bedste og mest opdaterede viden om fænomenet, som er temmelig dårligt beskrevet andre steder. --Pugilist 27. okt 2009, 11:31 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold --Santac 29. okt 2009, 08:37 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold pga. deres ekstreme optræden og medieinteressen. --Arne (Amjaabc) 29. okt 2009, 14:58 (CET)
  Symbol comment vote.svg Kommentar Til Pugilist: Mener du, at fangrupper til fodboldklubber helt generelt er notable? Hvis otte venner tager en sjov hat på til fodboldkampe og kalder sig "YB Black Hawks" som støtte for YB og har en lille hjemmeside, kan de jo godt betegnes som en fangruppe. Derfor synes jeg ikke, at de fortjener en selvstændig artikel her. Jeg vil bare gerne vide, hvad du (og Nillerdk) mener om sagen mere generelt. Bemærk venligst, at jeg jo altså stemmer for denne artikel - jeg mener blot ikke, at alt skal med (lige som med spejdergrupper, sportsklubber osv); der skal være en lidt større grund til det. --Arne (Amjaabc) 29. okt 2009, 14:58 (CET)
Hej Arne. Jeg tror vi er enige om, hverken fans eller hooligans som udgangspunkt er bemærkelsesværdige. Det lader dog til, at netop denne gruppe har haft mediebevågenhed og har eksisteret i mere end 15 år. At de har eksisteret i 15 år er heller ikke er nok i sig selv. Da jeg ikke aner noget om Blue Front lod jeg min stemme basere på TV2's omtale. Nillerdk 29. okt 2009, 15:13 (CET)
@Arne, Jeg har ikke nogen sort/hvid mening om, hvorvidt fodboldfanklubber generelt bør anses for notable eller ej. Jeg mener, at sådanne klubber er underlagt de kriterier, der gælder for alle andre fænomener; d.v.s. er der noget unikt over dem eller ej, og er de omtalt andre steder end på deres egen hjemmeside. De 8 venner fra YB Black Haws er næppe notable, hvorimod FCKFC som en af Nordens største fanklubber efter min opfattelse kan bære en artikel. Sammenrendet af de 20-40 tosser i Blue Front kan efter min opfattelse også bære en artikel, da de med deres opførsel vel opfylder kriteriet om at være noget for sig selv, og idet de har en forholdsvis fremtrædende plads i hooliganmiljøet, hvorfor de har påkaldt sig en del medieinteresse. --Pugilist 30. okt 2009, 00:17 (CET)
Fint, så er vi enige. Det var bare din formulering længere oppe, der kunne antyde, at du var parat til at lukke hvad som helst ind. I øvrigt mener jeg selv, at jeg i den seneste tid har flyttet min opfattelse af, hvad der er notabelt lidt til det mere åbne. Det håber jeg vil kunne ses fremover. Mvh. Arne (Amjaabc) 30. okt 2009, 10:50 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold -- Rune X2 9. nov 2009, 15:33 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke konsensus om sletning. Skabelon pillet af. --Pugilist 9. nov 2009, 17:23 (CET)