Diskussion:Boldspil

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spil og Lege Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spil og Lege, et forsøg på at koordinere oprettelsen af spil- og legerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ser ingen grund til at skrive at badminton ikke er et boldspil? Et boldspil defineres vel blot som et spil med en bold af en art og ikke som en et spil med en rund eller sfærisk bold? Ville det ikke være mere hensigtsmæssigt at bruge betegnelserne Kaosspil og Net, Slag og Træfspil i stedet for? Her kan man bedre skelne mellem de to store hovedkategorier? Tøndemageren 30. jul 2010, 14:58 (CEST)

Eftersom ingen valgte at svare på diskussionen, har jeg taget mig den frihed at rette til det korrekte. Tøndemageren 4. aug 2010, 12:00 (CEST)
Har du en kilde til de to hovedkategorier? Det er helt nyt for mig, og jeg kan fx heller ikke se noget, der ligner, på enwiki-artiklen. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. mar 2018, 11:08 (CET)
Det er vist helt gængs folkeskolelærdom, som også bruges på gymnasieniveau og Universitetsniveau. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. mar 2018, 11:28 (CET)
Ok, det var vist ikke noget man brugte i min tid. Det var måske en god ide at sætte en kilde eller to på - gerne nogle, der ikke kræver indlogning (Gyldendal), og gerne nogle, der viser præcis de to kategorier (en omtaler kun den ene, den anden nævner fire). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. mar 2018, 17:43 (CET)
Det er heller ikke sikkert at alle folkeskoler lærer dette fra sig - men det er sådan det deles op. Der der viser fire, har derudover blot delt den ene kategori op i netspil, slagspil og træfspil, i stedet for en samlet - men viser reelt set det samme :) mvh Tøndemageren (diskussion) 21. mar 2018, 17:55 (CET)