Diskussion:Christian Bitz

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Retssag[rediger kildetekst]

Der er i biografinen nu en meget detaljeret gennemgang af en retssag, der har omhandlet et spørgsmål om, hvorvidt biograferede og en forhandler af noget stentøj har krænket en anden persons ophavsret til noget stentøj.

Er den retssag encyklopædisk relevant ? Har den defineret biograferedes virke ? Hvis ikke, foreslår jeg, at afsnittet udgår. Vi skal ikke lade biografier af nulevende personer fulde op med "sager". --Pugilist (diskussion) 1. sep 2021, 13:22 (CEST)

Det er fnidder indsat af K.H.Würts webmand og flintrende ligegyldigt i det store og hele. jeg fjerner det. Mvh KnudW (diskussion) 1. sep 2021, 13:39 (CEST)


Det er korrekt, at jeg fungerer som K.H.Würtz webman, men alle referencer til sagen har kildehenvisning og sagen er særdeles relevant især da den nu skal prøves ved højesteret og kan ende som principel sag. Det findes mærkværdigt, at indholdet vedr. denne sag fjernes på dagen, hvor DR's Kontakt sender udsendelser vedr. netop denne sag. Mvh. Bruger:EmilWibe

Læs Wikipedia:Biografier af levende personer. At jeg er faldet over artiklen skyldes alene, at der er blevet redigeret i artiklen i dag. At medier omtaler en "sag", gør ikke nødvendigvis "sagen" relevant. Undlad i øvrigt at skrive om emner, hvor du har en arbejdsmæssig relation. -Pugilist (diskussion) 1. sep 2021, 15:49 (CEST)

Det lader til at Bitz tabte sagen og det bør vel nævnes på en eller anden måde, men max en linie eller to?

Jeg har dog lige fjernet en redigering, der var tydelig partisk, så dette er ikke måden at gøre det på. MvhKnudW (diskussion) 2. sep 2021, 00:24 (CEST)