Diskussion:Dansk Boldspil-Union

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg har tilladt mig at oprette DBU-siden - idet jeg kom i tvivl om DBU også styrer superligaen (SAS-ligaen)

Samtidig vil jeg gerne have et dbu-logo på her og har skrevet til DBU herom. --hansjorn 27. feb 2004 kl. 08:58 (CET) ..Desværre, jeg har fået svar fra DBU's webmaster, at unionen desværre ikke kan tillade, at vi bringer deres logo på disse sider. Billeder af landsholdet tilhører heller ikke DBU, men en fotograf - som i givet fald skal give tilladelse til, at hans billeder bringes.--hansjorn 27. feb 2004 kl. 15:09 (CET)

Man kan ikke beskrive et emne, ved at henvise til emnet[rediger kildetekst]

Man kan ikke beskrive et emne, ved at henvise til samme emne. Vi kan derfor ikke forklare at DBU er forbund for de klubber der er under DBU - det er selvforklarende. Derudover så er det DBU der stadig står for den organiserede fodbold i Danmark. Godt nok har både Dansk Handicap Idræt, Firmaidræt og DGI også fodbold på programmet, men de indordner sig også under de regler der er opstillet af DBU ud fra de internationale regler. mvh Tøndemageren (diskussion) 11. okt 2017, 18:37 (CEST)