Diskussion:Danske Fodbold Fanklubber

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej

I forbindelse med jeg har opdateret medlemslisten, så vil jeg gerne høre hvordan jeg tilføjer en reference til nyheden om vi er kommet på 23 medlemmer?

Hvordan editerer jeg den stub i bunden med der hedder Danske Fodbold fanklubber {{Danske Fodbold Fanklubber}} (Skrev Trenskow (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Koden <ref>[hyperlink artiklel-navn]</ref> skal skrives uden om kildehenvisningen, hvorved {{reflist}} nederst i artiklen fanger og grupperer den. Redigering af den pågældende navigationsboks gøres via Skabelon:Danske Fodbold Fanklubber.--Froztbyte 31. aug 2008, 19:10 (CEST)

Officielle fanklubber[rediger kildetekst]

Jeg har tilføjet en bemærkning omkring, at DFF har Randers FC Support som medlem, selvom dette ikke på nogen måde kan betragtes som en officiel fanklub (se den samtidigt tilføjede kilde). Samtidigt står det mig uklart, om The Green Pride (Viborg) er en officiel fanklub eller ej. De fik på et tidspunkt frataget deres status som officiel fanklub (http://www.thegreenpride.dk/tgp/?p=73), men har muligvis fået denne tilbage. Der står dog stadigvæk flere steder fejlagtigt i artiklen, at status som officiel fanklub er et krav for optagelse. Dette bør man muligvis overveje at ændre. (Skrev 83.91.114.158 (diskussion • bidrag) 24. apr 2009, 17:16. Husk at signere dine indlæg.)

Afsnittet om kritik burde skrives om eftersom både AaB Support Club og Brøndby Support har meldt sig ind i DFF igen. http://a-s-c.dk/bestyrelse-jul-12-358


Artiklen indeholder en fremragende beskrivelse af den interne struktur i DFF, formålet, holdninger, samarbejdspartnere osv. Artiklen er dog langt fra dækkende for de holdninger der i dansk fodbold eksisterer overfor DFF. Jeg har tilføjet to konkrete sager, hhv. Tigers udmeldelse og Brøndby Supports (der udover at glimme ved deres fravær i organisationen) kritiserede DFF's holdning til hooliganregistret. Blot at opskrive Tigers, en af landets største fanklubber, som "tidligere medlem" er direkte misvisende. (Skrev 83.91.114.158 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Såfremt Bruger:85.24.95.215 er uenig i kritikafsnittet, bedes vedkommende give sin mening til kende. Det nytter intet at fjerne hverken ovenstående indlæg eller afsnittet uden nærmere begrundelse. --|EPO| COM: 3. feb 2010, 13:09 (CET)

Organisationens struktur og formål[rediger kildetekst]

Der er sket mange ændringer siden denne tekst er skrevet. DFF deltager sammen med sin spanske søster organisation Aficiones Unidas, belgiske EUROFAN, franske FAS o.a. i arbejdsprocessen med at skabe en europæisk paraplyorganisation for alle fanklubber i Europa – med en forventet stiftende generalforsamling i efteråret 2007. Den europæiske fan paraply skal fungere som talerør overfor EU, Europarådet og lignende myndigheder og organisationer.[2] Da UEFA ønsker en stærkere dialog og tættere samarbejde med fanklubber, har de afsat en række midler for at den europæiske organisation kan blive en virkelighed.[3] Denne ovenstående tekst er ikke mere korrekt. Den europiske fan organisation FSE, football supporters europe er oprettet og DFF er medlem her, og repræsenteret ved deres årlige kongress

Hvis du kan skrive en tekst, der er opdateret og korrekt (gerne med kilder), så vil det jo være fantastisk :) mvh Tøndemageren (diskussion) 9. jan 2013, 08:10 (CET)