Diskussion:Demi Lovato

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

hvad hedder demi lovatos forældre?[rediger kildetekst]

  1. Hvad hedder hendes forældre?

hvad hedder demi lovatos forældre? (Skrev 95.166.196.218 (diskussion • bidrag) 9. nov 2010, 16:09. Husk at signere dine indlæg.)

Patrick Lovato og Dianna Hart De La Garza; Se: en:Demi_Lovato#Early_life - Nico 10. nov 2010, 09:19 (CET)

Stedord[rediger kildetekst]

Se Wikipedia:Landsbybrønden/Stedord vedr. skift fra hun/hendes til de/deres.--Kjeldjoh (diskussion) 20. maj 2021, 08:51 (CEST)[svar]

I brønddiskussionen er der som jeg læser det, ingen som støtter Kjeldjohs brug af de/dem/deres om enkelt person. Flere udtrykker at det er ukorrekt eller gør teksten svær at læse. Men samtidig er der ingen [kun en] som udtrykker at den biograferedes ønske om ikke at blive omtalt med kønsbestemte ord, ikke skal efterkommes. Jeg har derfor forsøgt at følge Poul G's forslag om "at omformulere til ikke at bruge disse stedord." Jeg har samtidig også rettet nogle andre sproglige problemer bl.a. vedrørende tegnsætning og ændret brugen af fornavn ("Demi") til efternavn ("Lovato"). --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. okt 2021, 02:03 (CEST)
Jeg overså at en person i debatten ikke synes at biograferedes ønsker mht. kønsbestemte ord skal efterkommes, så jeg har overstreget "ingen" ovenfor. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. okt 2021, 02:32 (CEST)
Meget fin omskrivning. Takker.--Kjeldjoh (diskussion) 18. okt 2021, 09:47 (CEST)