Diskussion:Dublin

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Dublin er en god artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende god som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Dublin har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 24, 2009.

Milepæle
TidsmarkeringMilepælResultat
Nomineret til god artikel Vedtaget
Nomineret til ugens artikel Vedtaget
Nomineret til lovende artikel Vedtaget

 

Huskeliste for Dublin: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Flere noter ville ikke forringe chancerne for GA.
    Jeg har nu tilføjet et par noter, men har også valgt nogle fra i forhold til en-wiki, da der i visse tilfælde er tale om kommercielle turistprægede hjemmesider, som man nok ikke helt kan betragte som solide kilder. Jeg leder videre, men opfordrer også andre til at deltage. --Arne (Amjaabc) 12. jun 2008, 20:33 (CEST)
  • Følgende røde links bør være blå: Dublin City Council, Dublin Bugt, Dublin Lufthavn, Trinity College, Book of Kells, Temple Bar. Santac 18. jul 2008, 11:18 (CEST)
    Gjort. --Arne (Amjaabc) 13. maj 2009, 20:27 (CEST)[svar]
  • "På grund af den tætte beboelse er det centrale Dublin et par grader varmere end omgivelserne. Forskellen kan i mindre omfang måles i forstæderne. Ellers er byen ikke kendt for ekstreme temperaturer. I de senere år er der dog målt relativt høje temperaturer,[kilde mangler] f.eks. 31 °C i juli 2006."
Synes denne påstand bør dokumenteres. Hvis dette ikke kan lade sige gøre, burde den udelades.
  • Gjort - tror jeg nok. I hvert fald gjaldt de 31 grader ikke i selve Dublin, men en lufthavn lidt uden for byen. Hvis du mener, at der skal kilde til resten af det herover fremhævede også, kan jeg nok heller ikke skaffe dem, men uden at have egentlig geografiske kundskaber vil jeg gætte på, at en sådan højere temperatur er almindelig i større byer. Hvis du insisterer, fjerner jeg også resten af afsnittet. Bare skriv her. --Arne (Amjaabc) 21. maj 2009, 00:20 (CEST)[svar]
    Jeg synes det blev bedre, men synes stadig ikke at man kan skrive påstanden: "På grund af den tætte beboelse er det centrale Dublin et par grader varmere end omgivelserne. Forskellen kan i mindre omfang måles i forstæderne.". Da der er skrevet at forskellen kan måles i forstæderne, må der da findes nogle kilder der kan verificere dette? Evt. bare en kilde der viser at der ofte er varmere i tætbefolket byer frem for byer der er mindre tætbefolket? Det behøver altså ikke nødvendigvis at være en kilde der beskriver Dublin eksakt, men bare en anden tætbefolket by. Chrallle 23. maj 2009, 21:29 (CEST)[svar]

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

VIGNERON slettede Image:European_flag.svg: duplicate of [[:Image:Flag of the European Union.svg]];

-- CommonsTicker 24. aug 2007, 12:15 (CEST)