Diskussion:Emma Holst

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Emma Holst

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Endnu en af de masseoprettede artikler om børneskuespiller som medvirkede i Ludvig & Julemanden, da den kørte på TV2. Hun syntes dog ikke at have gjort andet end at spillet med i den ene julekalender så jeg tvivler på notabiliteten. Trade 6. jan 2012, 08:50 (CET)

  • Slet - Jvf. ovenstående. Trade 6. jan 2012, 08:56 (CET)
  • Slet - Da hun kun (indtil videre) har medvirket i én produktion, der ganske vist er relativt stærkt eksponeret som julekalender, mener jeg også, at der kan slås koldt vand i blodet og vente, til hun evt. gør sig bemærket i mindst et par yderligere produktioner (og ikke blot som statist el.lign.). --Arne (Amjaabc) 6. jan 2012, 12:22 (CET)
  • Slet - Jeg kan kun være enig med Arne. --Altaïr (tidligere Greasysweet) 6. jan 2012, 17:28 (CET) -
  • Slet - Ikke notabel. --Wholle 6. jan 2012, 17:39 (CET)
  • Slet --Pelle Hansen 8. jan 2012, 14:48 (CET)
Konklusion:
Konsensus om manglende notabilitet: Slettet. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 16. jan 2012, 15:19 (CET)