Spring til indhold

Diskussion:Ertebøllekultur

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvilke Skallesluger - hvilke? er påsat fordi Skallesluger er flertydig med tre forskellige. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 9. jul 2016, 10:25 (CEST)

Linket til Mergus, der dækker alle skalleslugere. Hvis nogen ved hvilken af de fire skallesluger det er, kan vi jo bare rette linket. mvh Per (PerV) (diskussion) 9. jul 2016, 12:25 (CEST)
Jeg ser det er rettet nu, men der er jo samme problem for sæl og mår, og da listen af dyr er ret lang synes jeg måske ikke det er relevant at liste de præcise arter - hvad nu hvis det er 5 forskellige slags mårer? Det er jo en artikel om historie snarere end (palæo)zoologi. --Honymand (diskussion) 9. jul 2016, 17:25 (CEST)
Okay - jeg blev bare opmærksom på det, da jeg har indstillet "indstillinger" til at vise "flertydige links" og sæl og mår vises ikke som flertydige. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 9. jul 2016, 17:29 (CEST)