Diskussion:FC Sydvest 05 Tønder

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen FC Sydvest 05 Tønder er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Huskeliste for FC Sydvest 05 Tønder: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Tidligere diskussioner: Diskussion:FC Sydvest 05/Arkiv_1

Officiel stiftelsesdato for overbygningen[rediger kildetekst]

Overbygningsklubbens officielle stiftelsesdato har jeg angivet som værende den 1. januar 2005 grundet de mange kilder, som nævner (foråret/”det nye år”) 2005 som værende tidspunktet for samarbejdets officielle ikrafttrædelse og fordi 1. seniorholdets træning begyndte den 29. januar 2005. En specifik kilde, som nævner den officielle stiftelsesdato på skrift, har jeg imidlertidigt ikke kunne opspore og af den vej få verificeret at datoen er korrekt. — Froztbyte 5. dec 2010, 21:52 (CET)

Jørgen Kristensen: fodboldspiller, næstformand og/eller assistenttræner[rediger kildetekst]

Navnet "Jørgen Kristensen" dukker op en masse steder i forbindelse med FC Sydvest 05: som fodboldspiller på 1. seniorholdet i en årrække, som næstformand i samarbejdsudvalget og repræsentant for moderklubben Ballum IF og som assistenttræner i efteråret 2010 under cheftræner Kim Munch. Jeg har i artiklen antaget, at der er tale om en og samme person. — Froztbyte 5. dec 2010, 21:54 (CET)

Kan bekræfte at det er den samme Jørgen Kristensen der var med til at starte FC Sydvest op, som var klubbens første anfører, repræsenterede Ballum og var assistenttræner. Kan tilføje at han nu er konsulent for klubben og han tidligere var professionel fodboldspiller i Esbjerg FB, hvor han i en periode også var anfører. (Skrev 95.154.53.59 (diskussion • bidrag) 1. maj 2014, 15:46‎. Husk at signere dine indlæg.)

DBU’s Landspokalturnering 2009/2010 deltagelse[rediger kildetekst]

Angiveligt deltog FC Sydvest 05 ikke i de kvalificerende lokale runder i 2009/2010-udgaven af DBU’s Landspokalturnering. Jeg har ikke kunnet finde en begrundelse. Har nogen en ide om hvorfor? — Froztbyte 5. dec 2010, 22:06 (CET)

Forældet artikel-anmærkning[rediger kildetekst]

Jeg gjorde i sin tid en stor dyd ud af at referere til alt relevant kildemateriale anvendt i forbindelse med udbygningen af artiklen, så jeg stiller mig noget uforstående overfor bemærkningen i denne redigeringsbeskrivelse om at "[...] der er en alvorlig mangel på opdaterede data, herunder kildeeftersyn". At artiklens informationer ikke er helt opdaterede hersker der vist ikke megen tvivl om, men at problemet skulle være så graverende kan jeg slet ikke genkende og håber derfor på at man vil uddybe kritikken af artiklen. — Froztbyte 11. jul 2012, 03:51 (CEST)

Lovende, men forældet?[rediger kildetekst]

Denne søgning fanger p.t. 4 artikler, der er i Kategori:Forældede artikler og Kategori:Artikler efter kvalitet, og nogen med forstand på emnet bør vel tjekke om forældelsen er så alvorlig at artiklen ikke længere er lovende.. --Palnatoke (diskussion) 9. jul 2014, 09:26 (CEST)