Diskussion:Far til fire - til søs

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

OK. Nu må nogen altså forklare mig, hvad der er i vejen med følgende link, som jeg forsøger på at tilføje:

Fredagsunderholdning: Far til fire - nu også til søs detaljeret historie om filmoptagelserne på Søfartens Ledere

?????? Gjensen (diskussion) 2. jan 2017, 10:50 (CET)

Jeg kan ikke se noget galt i det, men du havde også sat teksten Fredagsunderholdning: Far til fire - nu også til søs forrest i artiklen, foran titlen, og ikke med fed skrift. Jeg går ud fra, at det ikke har været med vilje? Og jeg går ud fra at det er på grund af det, at PerV og Rodejong har tilbagerullet din redigering, men at de skal kalde det herværk og endda indsætte en test-skabelon på din diskussionsside, det er da at gå for vidt, ville jeg mene. Måske kan de forklare dig det her, hvorfor de betragter din redigering for herværk. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 2. jan 2017, 11:11 (CET)
Gjensen: Vi ser ofte vandaler i gang med at lave noget nyttigt, og så indsatter links til uønskede sider. For mig var linket www.soefartensledere.dk sådan set ikke noget der havde med filmen at gøre (må indrømme at jeg ikke kiggede på hjemmesiden) men (troede jeg) var reklame for et eller andet uddannelsessted. Da din redigering af PerV allerede var rettet tilbage to gange, tvivlede jeg ikke og definerede din tredje redigering som hærværk, på grund af at du laver reklame og ødelægger den indledende sætning. Når man ser sådanne redigeringer ofte komme forbi, så kan det forekomme at der er en der mener det godt bliver offer for den kyniske holdning at alle, der laver den kombination, er vandaler der laver hærværk og skjult reklame.
Derfor undskyld at jeg har vurderet den forkert. Men pas på hvordan du laver din redigeringer næste gange. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 2. jan 2017, 15:07 (CET)