Diskussion:Femern Bælt-forbindelsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Lolland-Falster Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lolland-Falster, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Lolland-Falsterrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Uden overskrift[rediger kildetekst]

Hvad med de mulige konsekvenser for Vestdanmark af en statslig investering i sådan en livline til Hovedstadsområdet? Bør de nævnes?--Sten Porse 22. jun 2007, 21:02 (CEST)

Jeg mener da, at nogle borgmestre i Jylland har været fremme i medierne og kritisere forbindelsen. Det skulle vel nok være muligt at få deres synspunkter ind i artiklen. I den forbindelse kunne man måske oprette et link til en artikel, der beskriver forslaget over Kattegat. --|EPO| 22. jun 2007, 21:07 (CEST)
F. eks. denne artikel?[1]--Staunited 22. jun 2007, 21:14 (CEST)
JP har godt nok Information som kilde. Desuden er der vist også begyndt at opstå noget usikkerhed i Tyskland. --|EPO| 22. jun 2007, 21:19 (CEST)

Er det ikke et problem at der i artiklen tales om at det kræver en udvidelse til dobbelspor i både dk og tyskland når det kun er den danske del af banen der skal laves om til dobbeltspor og iøvrigt ikke over storstrømsbroen? 4nd3r5 2. sep 2008, 22:29 (CEST)

Ok, jeg svarer lige selv lidt på det, der står direkte i lovforslaget at det kun er de danske landanlæg der bliver udvidet, redigerer derfor artiklen. 4nd3r5 2. sep 2008, 22:33 (CEST)

@Peternoise: Til dit spørgsmål: "Fjernet link til COWI-side med forældet information (er det god praksis?)" - Tja, hvis linket har historisk interesse, er det godt at lade blive stående ifm. beskrivelse af projektets historik/udvikling. (Jeg har ikke tjekket linket). --Madglad (diskussion) 30. mar 2017, 16:53 (CEST)

Den planlagte tunnel på WP DE[rediger kildetekst]

Tysk Wikipedia har, hvis nogen skulle være interesseret, en selvstændig artikel om den planlagte tunnel: de:Fehmarnbelttunnel --Hjart (diskussion) 11. dec 2019, 23:48 (CET)