Diskussion:Frugtanlæg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Opdelingsforslag[rediger kildetekst]

Jeg har dd. sat et par {{opdeles}} nederst i artiklen, ikke baseret på artiklens nuværende indhold, men på det faktum at jf. interwiki er der rigeligt at sige om hvert enkelt emne til at lade dem få deres egne artikler. Jeg ved det i tidligere år var kotyme at skrive små artikler, der ikke kunne stå på egne ben, sammen til mere generelle artikler, men lige netop her synes jeg det er gået for vidt - som de mange opslagsord i fed i øvrigt også vidner om. Jeg vil evt. selv prøve at kigge på det når jeg får tid. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 2. maj 2020, 19:24 (CEST)Svar[svar]