Diskussion:Galleri NB

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

"Dette emnes notabilitet er betvivlet" Her vil jeg argumenter for at Galleri NB har været og stadig er en vigtig del af kunst verdnen i Viborg. Den er central beliggende i byen på byens hovedestrøg ligesom at galleriet har en central position for kunsten i Viborg. Det kan også sees af at mange af de største navne inden for kunsten har udstillet her. Disse navne skal selvføljelig tilføjes til siden med relevant årstal i løbet arf de kommende dage. Jeg har spurgt galleristen om disse info samt referengser til relevant litertur.(Skrev OlafHauptmann (diskussion • bidrag) 8. feb. 2022, 08:34. Husk at signere dine indlæg.)

Sletningsforslag: Galleri NB

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Galleri NB blev oprettet af Bruger:OlafHauptmann og efterfølgende påsat {{notabilitet}} af Bruger:KnudW. Bemærk, at artiklens opretter argumenterer for artiklens overlevelse på artiklens diskussionsside. Skal artiklen slettes?
- Sarrus (db) d. 8. maj 2024, 19:19 (CEST)[svar]

  •  Kommentar: Artiklen blev oprettet 2022-02-04 og viderebearbejdet indtil 2022-05-06, som nævnt af brugeren OlafHauptmann. Af Olaf Hauptmanns CV på LinkedIn fremgår
"Gallery Assistant
Galleri NB · FuldtidGalleri NB · Fuldtid feb. 2022 - apr. 2022"
Jeg tilføjer {{Tætpå}} til artiklen. --Madglad (diskussion) 8. maj 2024, 22:30 (CEST)[svar]