Diskussion:Gambia

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Gambia er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Stock post message.svg Huskeliste for Gambia: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Udvid de enkelte afsnit - især Klima og Demografi.
  • Udskift tertiære kilder som Den Store Danske.
  • Nedbring antallet af røde links.
  • Sproget hedder ikke Malinke, MEN! Madinka som også er det sprog Kunta kinte skulle haft talt.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Landeproces
Denne artikel er i fokus hos WikiProjekt Lande
Artikel oprettet
Yes check.svg Gjort - artiklen blev oprettet 19. februar 2003 af Bruger:Jan Pedersen.
Artikel start-mærket
Yes check.svg Gjort - artiklen oversteg 15 kb med Bruger:Incs afsnit "Kilder"
Artikel afsnitsinddelt
Yes check.svg Gjort
Indledning Færdig
Artiklen er ikke færdig
Etymologi
Historie
Politik
Administrativ inddeling
Geografi
Natur
Klima
Økonomi
Uddannelse
Infrastruktur
Demografi
Kultur

LAAfslået[redigér wikikode]

Mange afsnit er meget tynde endnu, hvilket er den primære begrundelse. Derudover synes jeg det er et væsentligt problem, at den store danske benyttes som kilde mange steder i artiklen, idet det er en tertiær kilde (vi bruger jo heller ikke en.wiki eller tilsvarende som kilde). --CarinaT (diskussion) 29. jul 2012, 13:35 (CEST)

Det lyder meget som en meget fair begundelse. Tak for det :) --Inc (diskussion) 29. jul 2012, 23:13 (CEST)