Diskussion:Henriette Clemens

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Henriette Clemens

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

En søgning på Google giver ikke meget der påviser Henriette Clemens notabilitet. Hun har godt nok medvirket på et album sammen med en anden, men der er heller intet omkring dette album. Der er 4 videoer på Youtube som samlet har under 250 visninger. Det gør det heller ikke bedre af at artikelopretter ikke har den store interesse i at redigere andre artikler end denne ene. --Pixi Uno 13. feb 2012, 19:13 (CET)

  • Slet - --Pixi Uno 13. feb 2012, 19:13 (CET)
  • Slet - Kan heller ikke få øje på, hvad der skulle gøre hende notabel. --Rasmusbyg 14. feb 2012, 07:07 (CET)
  • Slet - Ikke så meget at komme efter. --Altaïr Ibn-La'Ahad 17. feb 2012, 14:25 (CET)
  •  Kommentar - Synge kan hun jo og som operasangerinde burde hun være notabel, men da hun åbenbart har valgt at satse på en karriere som popsangerinde, må det bero på hendes gennemslagskraft her, om hun bliver notabel. For tiden synes dette ikke at være tilfældet, så jeg hælder også til Slet. --Rmir2 18. feb 2012, 13:08 (CET)
     Kommentar - Mener du dermed, at en operasanger automatisk er notabel? Jeg mener, at der her må gælde samme overvejelser som for andre kunstnere eller erhverv, at man lidt hårdt sagt skal "skille sig ud" for at kunne tilkomme en artikel. --Arne (Amjaabc) 19. feb 2012, 17:21 (CET)
  •  Kommentar Naturligvis er vi enige. Erfaringen er dog, at kongelige operasangere/-sangerinder næsten altid finder vej til fx Dansk Biografisk Leksikon og tilsvarende værker, som vi anerkender som notabilitetsskabende. hilsen --Rmir2 19. feb 2012, 18:50 (CET)
Konklusion:
Konsensus om sletning. Artiklen slettes. --Rasmusbyg 20. feb 2012, 10:18 (CET)