Diskussion:Husumvold Kirke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Tekst fra Bruger:Espenbock[redigér wikikode]

Bruger:Espenbock har indsat tekst fra Kusumvold Kirkes hjemmeside: [1] og [2]. Han har erklæret overfor OTRS, at han er tekstforfatter og medarbejder i kirken. Han har derfor ret til at udgive teksten under fri licens og det er ikke tale om en overtrædelse af Ophavsretsloven. På OTRS er erklæringen gemt under 2013052210008061. Nillerdk (diskussion) 24. maj 2013, 08:44 (CEST)

Fint, jeg gjorde Espenbock opmærksom på muligheden. Kan du sørge for en mærkat som på Diskussion:Horsens Kunstmuseum ? -- Mvh PHansen (diskussion) 24. maj 2013, 09:17 (CEST)
Hmm, jeg synes ikke, at {{TilladelseOTRS}} er særlig passende eller bidrager med noget her. Den specificerer jo hverken hvad "dette værk" er eller hvad "tilladelsen" omfatter. Det har jeg allerede skrevet ovenfor. I dette tilfælde er "tilladelsen" nærmere en identitetsbekræftelse, altså at Bruger:Espenbock er tekstforfatteren og kirkemedarbejderen Espen Bock. Udgivelsen af teksten uder fri licens skete efter min mening, da Espen trykkede "Gem side". Nillerdk (diskussion) 24. maj 2013, 09:58 (CEST)
Hvor kan jeg læse mere om betydningen af disse tilsyneladende subtile forskelle mellem den mærkat jeg har set på andre sider - fx Diskussion:Horsens Kunstmuseum - og det tal 2013052210008061 du anfører ? Det bør ikke være indviklet eller kryptisk for almindelige brugere at forstå, hvad det du har skrevet går ud på - OTRS er ikke forklaret. -- Mvh PHansen (diskussion) 24. maj 2013, 10:17 (CEST)
Jeg skrev Han har erklæret overfor OTRS, at han er tekstforfatter og medarbejder i kirken. Han har derfor ret til at udgive teksten under fri licens og det er ikke tale om en overtrædelse af Ophavsretsloven. Bortset fra det manglende link til OTRS - hvordan kan jeg udtrykke det mere præcist? Den nævnte skabelon går desværre ikke ind på vigtige detaljer. Jeg indsætter linket til OTRS nu. Nillerdk (diskussion) 24. maj 2013, 10:58 (CEST)
Det ved jeg ikke, men kan altså konstatere at der gælder ét for Diskussion:Horsens Kunstmuseum og noget andet her - og at den forskel ikke lader sig forklare. Hvis jeg i fremtiden får lejlighed til at vejlede nye brugere i muligheden med OTRS, vil jeg så blot skrive at nogen sætter noget ind på den pågældende artikels diskussionsside og at alt derefter skulle være i orden. Men tak for indsatsen og tålmodigheden. -- Mvh PHansen (diskussion) 24. maj 2013, 11:14 (CEST)
Tak også til dig for at vejlede om eksistensen af OTRS alias dansk Wikipedias Supportteam. Supportteamet bør tilstræbe maksimal transparens, således at vore "hemmelige" arbejde finder anerkendelse hos mængden af Wikipediabrugere, herunder især naturligvis hos erfarene brugere som dig. Vi skal derfor også reagere på kritik. Jeg anser det dog for en detalje, i hvilken form resultatet af OTRS-kommunikationen fremtræder på diskussionssiden, men for vigtigt, at resultatet (omfanget af en evt. tilladelse) fremtræder korrekt. Bruger:Kaare, der indsatte skabelonen på Diskussion:Horsens Kunstmuseum har muligvis en anden mening om dette, men han tilføjede detaljerne som fri tekst umiddelbart efter skabelonen. Måske vil der i fremtiden optså en bedre skabelon, hvor fri tekst kan angives. Jeg har desværre ikke tid nu til at forberede, søge om opbakning til og lave sådan en skabelon. Nillerdk (diskussion) 24. maj 2013, 12:44 (CEST)